KNUTEPUNKTER: Administrerende direktør Kjell Kalland i Hav Eiendom har stor tro på områder ved kollektivknutepunkter. Foto: Hav Eiendom
KNUTEPUNKTER: Administrerende direktør Kjell Kalland i Hav Eiendom har stor tro på områder ved kollektivknutepunkter. Foto: Hav Eiendom

Ukens profil: Har kjøpt et gammelt fyr (+)

Kjell Kalland er ansvarlig for store deler av utbyggingen av Bjørvika, men på fritiden restaurerer han og kona et gammelt fyranlegg på Hisøy.

Publisert Sist oppdatert

I sommer har det vært en heftig debatt om hva som skal skje med Sukkerbiten i Bjørvika. Administrerende direktør Kjell Kalland i Hav Eiendom synes det er bra at folk er engasjert og kommer med ønsker, men påpeker at ikke alt kan bygges på Sukkerbiten.

– Eksempelvis ønsker Sukkerbitens venner et oppvarmet helårs badeanlegg på Sukkerbiten, men anlegget de viser til i Helsinki krever et bygg som er på størrelse med bygget for Fotografihuset, som er politisk vedtatt. Det blir en rar diskusjon når utgangspunktet deres er at det ikke bør bygges noe der. På Sukkerbiten og Bjørvikautstikkeren blir det nesten 20 mål til park og en strand på 100 meter, sier Kalland.

Hva opptar deg mest på jobben om dagen?

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.




Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.