STARTEN: Vatvedt Torg blir første skritt på veien i den nye sentrumsplanen, med 49 leiligheter, dagligvarebutikk, bakeri, apotek og café.
STARTEN: Vatvedt Torg blir første skritt på veien i den nye sentrumsplanen, med 49 leiligheter, dagligvarebutikk, bakeri, apotek og café.

Startskuddet har gått for den nye bydelen (+)

Vatvedt Torg blir første skritt på veien i den nye sentrumsplanen, med 49 leiligheter, dagligvarebutikk, bakeri, apotek og café. Men først må det gamle industrikvartalet transformeres.

Publisert Sist oppdatert

Den over 100 år gamle fabrikkbygningen etter Vatvedt Mek. Verksted skal rehabiliteres og få leve videre som et næringslokale i det nye kvartalet 400 meter fra Sarpsborg stasjon. På resten av eiendommen skal det bygges to boligblokker med 49 leiligheter oppå et garasjeanlegg. Det er eiendomsutvikler Arild Aaserud i Fredrikstad som eier prosjektet sammen med Sarpsborg og omegn boligbyggelag.

Leilighetene koster fra 2,58 til 5,3 millioner kroner, og så langt har eiendomsmegler Robin Gustafsson i Grimsøen & partners solgt 18.

LES OGSÅ: Kjøpte hele kvartalet for å bygge leiligheter

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.