45.000 KVM: Med den nye helsehuset får Bryn Senter et samlet areal på nesten 45.000 kvadratmeter.
45.000 KVM: Med den nye helsehuset får Bryn Senter et samlet areal på nesten 45.000 kvadratmeter.

Slik skal Bryn senter utvides (+)

Scala Eiendom vil bygge på Bryn Senter med et helsehus på drøyt 5.000 kvadratmeter, samtidig som forretningsarealene utvides noe.

Publisert

Bryn senter i Oslo øst består i dag av tre etasjer med forretning og parkering, med et helsebygg på fire etasjer over. Med hovedmål om å oppgradere det eksisterende senteret og utvide helsetilbudet, foreslås det etablert nytt helsehus og en mindre utvidelse og tilpasning av forretningsarealet på vestsiden av bygget – like ved sykkelveien og broen over E6.

– Helsehuset vil romme legekontorer og andre helserelaterte kontorer. Planlagt utbygging vil styrke det lokale helhetlige og samordnede tjenestelbudet med leger og rådgivere fra forskjellige fagfelt, skriver AMB Arkitekter i redegjørelsen til Plan- og bygningsetaten.

Arkitektselskapet har søkt om rammetillatelse for tiltaket på vegne av Scala Eiendom. Tiltaket skal holde seg innenfor reguleringens rammer for grad av utnyttelse. Nytt areal blir på 5.371 kvadratmeter, slik at Bryn Senter totalt får et areal på nesten 45.000 kvadratmeter.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.