SENTRALT: Dag Klem melder om enda et stort tomtekjøp.
SENTRALT: Dag Klem melder om enda et stort tomtekjøp.

Kjøpte ytterligere 97 mål tomt (+)

Siden selskapet startet å kjøpe tomter i næringsparken for 12 år siden har de utviklet 65.000 kvadratmeter logistikkbygg der. Inkludert en pågående utbygging på 6.000 som skal stå ferdig i 2021.

Publisert

Bulk Industrial Real Estate har kjøpt et 97 mål stort tomteareal i Vestby Næringspark. Med dette har selskapet nå totalt ca. 170.000 kvadratmeter fordelt på fire tomteområder der, ifølge en pressemelding.

– Vestby er en attraktiv næringspark både for logistikkaktører og mer lokale industribedrifter, og vi er i prosess med flere leietakere. Derfor er det viktig for oss å sikre vår tilstedeværelse i området og utvikle flere logistikk- og industrieiendommer. Vi har hatt stor suksess i Vestby, og med det nye kjøpet kan vi fortsette å utvikle og leie ut nybygg, sier Dag Klem som er VP Sales & Operations i Bulk Industrial Real Estate.

Klem oppgir ikke hva de måtte ute med, men i grunnboka er salgssummen oppgitt til 67,7 millioner kroner. Vestby kommune har en pant på 66 millioner kroner i tomta som opprinnelig var kommunal.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.