KAN UTVIDE: Self Storage Group leier allerede minilager på eiendommen, men etter kjøpet kan selskapet nesten doble størrelsen.
KAN UTVIDE: Self Storage Group leier allerede minilager på eiendommen, men etter kjøpet kan selskapet nesten doble størrelsen.

Kjøpte for 250 mill. på Adamstuen (+)

Self Storage Group har kjøpt eiendommen som huser Norges største minilager.

Publisert

Det børsnoterte minilagerselskapet fortsetter veksten ved oppkjøpet av Adamstuen Garasjer AS, som eier General Birchs gate 16 på Adamstuen i Oslo. Self Storage Group (SSG) leier allerede 6.900 kvadratmeter av eiendommer og drifter et minilager med 4.300 kvadratmeter utleiebart areal. Når SSG nå har sikret seg eierskap til eiendommen, får selskapet til sammen 13.000 kvadratmeter areal. Adamstuen Garasjer drifter en garasje som SSG har planer om å bruke som minilagerfasiliteter.

Selger av eiendommen er Berg-Jacobsen Holding og eiendomsverdien er 250 millioner kroner.

– Kjøpet av General Birchs gate 16 er vårt største kjøpt av eiendom noensinne. Eiendommen passer godt strategisk og geografisk med Self Storage Group på grunn av størrelsen og beliggenheten sentralt i Oslo. Med denne investeringen konverterer vi en lønnsom fasilitet som vi i dag leier til en vi eier selv, i tråd med vår strategi om å øke vår portefølje med egeneide eiendommer og å styrke vår posisjon som markedsleder i Oslo-regionen, sier Fabian Søbak, CEO i Self Storage Group.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.