Kjell Kalland, administrerende direktør Hav Eiendom.
Kjell Kalland, administrerende direktør Hav Eiendom.

Norges største boligutviklere: Hav Eiendom (+)

– Bolig er noe folk trenger uansett, og våre prosjekter blir liggende tett på sentrum og en 1 kilometer lang strand og en park i enden.

Publisert Sist oppdatert

– Det er stor usikkerhet i nyboligmarkedet på kort sikt, men jeg tror folk vil vende tilbake til sine vanlige liv når det kommer medisiner og vaksine mot korona. Det jeg frykter mest, er høy arbeidsledighet. Det er viktig at folk kommer raskt i jobb igjen, sier administrerende direktør Kjell Kalland i Hav Eiendom.

Selskapet er en betydelig boligutvikler i Bjørvika, og inngår normalt samarbeid med andre aktører når de enkelte tomtene er ferdig regulert. HAV Eiendom skal nå utvikle ca. 1 500 boliger med syd- og vestvendt beliggenhet på Grønlikaia fra Sørenga og videre ned til havna.

– På litt lengre sikt er jeg veldig positiv til boligmarkedet i Bjørvika. Bolig er noe folk trenger uansett, og våre prosjekter blir liggende tett på sentrum og en 1 kilometer lang strand og en park i enden. Hvis ikke folk vil kjøpe bolig der, har vi virkelig en tung tid foran oss, sier Kalland.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.