Thomas Bergum Bø, administrerende direktør Bonum.
Thomas Bergum Bø, administrerende direktør Bonum.

Norges største boligutviklere: Bonum (+)

– Sentraliseringen øker i kjølvannet av kriser. Mange vil i større grad søke høyere utdanning, samtidig som jobbmarkedet skånes mer i sentrale strøk.

Publisert

– På kort sikt ser vi allerede at nyboligmarkedet har fått seg en tilbakegang, naturlig nok når usikkerheten er som størst. Dette tror vi uansett vil komme seg raskt når landet åpnes for fullt igjen, samtidig som rentenivået nå er på en historisk bunn i moderne tid, sier administrerende direktør Thomas Bergum Bø i Bonum.

Han mener det uansett vil stille større krav til utviklerne hva angår iboende kvaliteter i prosjektet. I tillegg vil det vokse frem ulike finansieringsmuligheter for å motivere til salg som reduserte innskudd, opsjoner etc.

– Her må både banker og utviklere bidra for å få i gang aktiviteten. Vi ser at ferdigstilt/bruktmarkedet holder OK stand, og omsetningen er bra. På litt lengre sikt er vi positive til boligmarkedet i sentrale strøk, og spesielt Stor-Oslo området, som vi kjenner best, sier Bø.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.