Aktuelt:

KVARTAL: Dette hotellet skal bygges neste år.

Bygger leilighetshotell til 350 mill

Arbeidet starter i januar, nå ber utvikleren om innspill fra innbyggerne om hva bygulvet skal fylles med.

Publisert Sist oppdatert

– Vi går nå i gang med det neste byggetrinnet i Pellerinkvartalet. Her bygger vi et leilighetshotell med 154 leiligheter, sier administrerende direktør Eirik Espejord i Pellerin i en pressemelding.

Dette er det andre byggetrinnet i kvartalet, noe som betyr at Pellerin har investert drøyt 600 millioner kroner når alt står ferdig høsten 2022. Da vil Pellerinkvartalet bestå av et hotell og et bygulv som representerer noe nytt i Tromsø. Nå søker de hjelp fra innbyggerne for å finne ut hva dette tilbudet skal være.

– Vi ønsker innspill til hva arealene på gateplan kan fylles med. Konseptet må passe sammen med leilighetshotellet og kontorbygget ved siden av, men samtidig fylle bygulvet med spennende innhold på dag- og kveldstid, påpeker Espejord.

Driverne av hotellet er Bjørvika Apartments og Frogner House Apartments i et nytt, felles selskap som åpner sin første adresse i byen i februar. Styreleder og eier i Bjørvika Apartments, Ole Henrik Engen, har tro på dette konseptet.

– Vi skal skape et hjem for de som er på reise, enten en skal bo her et par dager eller i flere uker. Målsettingen er å tilrettelegge for at man kan leve mest mulig som hjemme, selv på reise, påpeker han.

Espejord mener ferdigstillingen av Pellerinkvartalet er en positivt for Tromsø i en tid hvor byen er sterkt preget av koronapandemien.

– Hverdagen er normal igjen om to år. Da er det er liv i byen og full trøkk på hotellene, understreker han.

Powered by Labrador CMS