Tech:

LANDET NYE INVESTORER: : Stian Elgaaen, CCO i LAFT mener smart eiendomsforvaltning har kommet for å bli. De er svært fornøyde med å ha landet et bra knippe med investorer som vil være med i en viktig fase for selskapet.
LANDET NYE INVESTORER: : Stian Elgaaen, CCO i LAFT mener smart eiendomsforvaltning har kommet for å bli. De er svært fornøyde med å ha landet et bra knippe med investorer som vil være med i en viktig fase for selskapet.

På en skarp skaleringsreise

LAFT fortsetter ekspansjonen, lanserer nye produkter og har hentet penger for videre vekst.

Publisert

LAFT er et selskap som leverer programvare (SaaS) for eiendomsforvaltning i Norge. Selskapet har en ekspansiv strategi og har på kort tid både gjennomført navneendring, oppgradert plattformstrukturen, lansert nye produkter, styrket staben med flere medarbeidere, hentet penger og har begynt på en skarp skaleringsreise.

Selskapet har nå i tillegg passert ansvaret for forvaltning av over 50.000 bygg gjennom sine systemer, en trend som er stadig oppadgående.

Nye investorer på plass

LAFT har gjennomført en kapitalinnhenting og hentet nylig MNOK 20. De nye investorene inkluderer Hawk Infinity, Magnus & Co (Birger Magnus) og Strahlsund (Luis Poulsen). Investorene har verdifull erfaring som vil komme selskapet til nytte fremover.

– Vi hadde stor interesse for selskapet i kapitalinnhentingsperioden. Smart eiendomsforvaltning har kommet for å bli, og vi er veldig fornøyde med å lande et utrolig bra knippe med investorer som vil være med i en viktig fase for selskapet, sier CCO Stian Elgaaen i LAFT.

Lanserer LAFT Entry

Selskapet har flere nye produkter på trappene og er også den første leverandøren i Norge som lanserer en komplett selvbetjeningsløsning for drift og vedlikeholdsmodul.

– Vi har historisk sett ofte måtte si nei til potensielle kunder som kun er ute etter en enkel måte å holde kontroll på porteføljen sin på. Slike aktører trenger ofte ikke et omfattende system. Nå styrker vi produktmiksen og gjør smart eiendomsforvaltning tilgjengelig for «alle» gjennom LAFT Entry, fortsetter Elgaaen.

Er du en eiendomsbesitter som ønsker tilgang til et drifts – og forvaltningssystem kan du registrere deg gratis og få tilgang til plattformen. Avhengig av behovet , driftsmetode og størrelsen på porteføljen, er det også mulighet til å sømløst oppgradere til hhv Basic og Premium som har flere tjenester inkludert. Her dekker LAFT en del av markedet som tradisjonelt sett ikke har implementert et digitalt system.

– LAFT ønsker å bidra med teknologi som gir hele eiendomsbransjen mer effektiv drift og dermed også en grønnere profil, sier Elgaaen.

Mange ansettelser på trappene

LAFT fortsetter å styrke spesielt den kommersielle delen av selskapet gjennom mange ansettelser fremover, og har en plan om å doble antall ansatte fra dagens 17 i løpet av det neste året.

– Vi satser på en skarp skalering av både produkt og markedsandeler. De riktige ressursene er et viktig virkemiddel som vil bidra til å løfte LAFT videre, avslutter Elgaaen.

Powered by Labrador CMS