Tech:

NYANSATT: Tobias Junge, CFO i VARIG, samme med Renate Andersen Straume, CEO i VARIG.

Proptech-selskap rigger seg for vekst

VARIG skal inn i en vekstperiode og med ny CFO er de godt rigget for både å vokse som selskap og for å nå nye internasjonale markeder.

Publisert

Tobias Junge er ny CFO i VARIG. Han tiltrodde stillingen i forrige uke.

– Jeg gleder meg veldig til å bli en del av VARIG og være med på å videreutvikle denne spennende kombinasjonen av bærekraft og eiendom. Vårt overordnede mål er å gjøre vår verden, våre kunder og våre aksjonærer fornøyde og glade. Jeg går inn i dette med sterk tro og entusiasme, og ser frem til å skape et solid grunnlag for videre vekst sammen med mine dyktige kollegaer, sier han.

Junge er utdannet siviløkonom fra Universität zu Köln, Tyskland og McGill University, Montreal, Canada. Han har bred internasjonal erfaring innen finans, forretningsutvikling og kapitalmarkeder samt omfattende bakgrunn fra eiendomsbransjen. Junge har hatt ulike lederstillinger innenfor finans og går til VARIG fra stillingen som «Executive Vice President Corporate Finance & Capital Markets» i børsnoterte MPC Container Ships ASA.

Siden januar har selskapet vokst fra 5 til 10 personer.

God timing

Varig er en bærekraftsløsning for eiendomsbransjen som gjør det enkelt for bygningseiere, forvaltere og leietakere å jobbe systematisk med å forbedre sin porteføljes klimaavtrykk. Programvaren omsetter bygningsrelevant data til konkrete tiltak linket opp mot FNs bærekraftsmål og gir deg en forenklet oversikt over data tilknyttet din bygning, alt omregnet til CO2-ekvivalenter.

VARIG skal inn i en vekstperiode og er nå godt rigget for både å vokse som selskap og for å nå nye internasjonale markeder.

– Tobias styrker oss med unik kompetanse, både innenfor funding og finans, men ikke minst med sitt solide eiendomsnettverk i Skandinavia og Europa. Det å få hans kompetanse på plass nå er sentralt for å sikre at taksonomiløsningene vi utarbeider er rettet mot de bærekraftsansvarliges behov, sier Renate Andersen Straume, CEO i VARIG, og legger til: – VARIG har på kort tid skapt noe unikt og noe som møter et åpenbart behov innenfor bygg og eiendom. Tobias har mye å tilføre oss strukturelt som selskap, og vil også kunne bidra til raskere vekst og en mer effektiv operasjonalisering av komplekse rapporteringsbehov og nye finansielle krav fra EU.

VARIG har nylig havnet på EU Startups liste over 10 startups i Oslo man bør følge med på.

Powered by Labrador CMS