NY JOBB: Ole-Petter Thunes går over i en ny stilling.

Ole-Petter Thunes i Rambøll slutter som adm direktør

Etter tretten år som administrerende direktør for Rambøll Norge går han over i en ny rolle i selskapet.

Publisert

Ole-Petter Thunes har etter tretten år som administrerende direktør for Rambøll Norge bestemt seg for å fratre sin stilling for å gå over i en rolle som prosjektdirektør med fokus på nøkkelkunder, salg og ledelse av store prosjekter. Han vil fortsette som leder for selskapet frem til en etterfølger er på plass.

Thunes ble leder for Rambøll Norge i 2010 og har siden vært sentral i utviklingen av selskapets posisjon i Norge.

– Han har i løpet av disse årene bygget en sterk og kundefokusert organisasjon. I tillegg har han et sterkt engasjement for fagene og mulighetene de gir for bærekraftige løsninger for fremtiden, sier styreleder Peter Heymann Andersen blant annet.

– Det har vært givende og spennende å lede Rambøll Norge i den endringen vi har vært gjennom. Vi som arkitekter, rådgivere og planleggere er en del av løsningen på noen av de grunnleggende utfordringene vårt samfunn står overfor. Det motiverer meg at vi i tett samarbeid med kundene virkelig har satt bærekraftig endring på dagsorden i byggenæringen, og jeg gleder meg til å bruke enda mer tid på spennende prosjekter, sier Ole-Petter Thunes.

Powered by Labrador CMS