SOLGT: Solon la ut denne blokka for salg i mai. Nå har Obos kjøpt den.

Obos har kjøpt ei nybygd, tom boligblokk av Solon

Betalte 85 millioner kroner for eiendommen i Ski som har stått tom i over et år.

Publisert Sist oppdatert

Blokka som sto ferdig for et års tid siden ligger i det nye området Magasinparken i Ski sør for Oslo. Nå har Obos kjøpt prosjektet av Solon Bolig som også har bygget flere andre leilighetsbygg i området. Salget ble gjennomført i en åpen budrunde, ifølge en pressemelding.

Opprinnelig ville Solon ha 110 millioner kroner for eiendommen – de fikk til slutt 85. 

Det lille boligprosjektet som er tegnet av Code Arkitektur består av 20 innflyttingsklare leiligheter fra 45 til 97 kvadratmeter. Går alt etter planen starter salget av de første leilighetene allerede i løpet av første kvartal neste år.

Satser i vanskelige tider

– Høye renter og usikkerhet gjør at markedet for nye boliger generelt har vært vanskelig en god stund, men vi har stor tro på dette området og prosjektet – og velger å ta sats. Mens vi venter på å komme i gang med boligbygging i Ski sentrum, er vi glade for å kunne tilby medlemmene våre dette prosjektet, sier daglig leder Ida Martine Strøm i Obos Infill.

Deleie og Bostart

Flere av boligene vil bli tilbudt med boligkjøpsmodellene Bostart og Deleie som gjør det litt lettere å komme inn på boligmarkedet.

– Den sentrale beliggenheten og variasjonen i størrelse, gjør at vi tror mange vil være interesserte i å bo her. Dette vil passe for både førstegangskjøpere og familier med behov for litt større plass, påpeker Strøm.

Magasinparken er et nytt boligområde under full utvikling. Det tar rundt et kvarter å gå til Ski stasjon. Neste år kommer det nærmere 500 nye boliger i området.

Powered by Labrador CMS