Tech:

NY AVTALE: Kris Riise, founder og CEO i Unloc, har hanket inn en ny nordisk avtale.

Nytt nordisk Unloc-samarbeid

Unloc har inngått samarbeid med det svenske proptech-selskapet Nabo for digitale nøkler.

Publisert

Det er bare en drøy uke siden at det norske proptech-selskapet Unloc, som driver med digitale nøkler, inngikk et strategisk samarbeid med Danmarks ledende softwareselskap for eiendomsadministrasjon, Unik Bolig. Nå har Unloc inngått et nytt samarbeid, denne gangen i Sverige med proptech-selskapet Nabo.

Sammen skal de åpne muligheten for Nabo sine over 2600 kunder å kunne dele mobile nøkler og åpne dører med mobilen. Samarbeidet reduserer utfordringer knyttet til nøkler og nøkkeladministrasjon for Nabos kunder, ved å øke tryggheten for beboerne i borettslag og sameier, og forenkler hverdagen for både styremedlemmer og beboere.

– I tillegg til bedre sikkerhet med mobile nøkler, reduseres kostnadene for både beboere og borettslag, fordi borettslag slipper over tid å skifte ut låser og nøkler, sier Robin Olsen, leder for teknisk forvaltning i Nabo.

Hør podcasten Bak fasaden med DJ & Rønne med Unloc-gründer Kris Riise her:

Nabo har utviklet Sveriges eneste digitale plattform skreddersydd for borettslag og sameier. Samarbeidet med Unloc gjør det mulig for Nabo å tilby mobile nøkler i det samme verktøyet kundene deres bruker til vanlig.

– Vi ser på dette området som fremtiden, fordi det blir enklere, tryggere og mer kostnadseffektivt for alle parter. Unlocs løsning skal integreres i Nabos kundeportal og gjøre det smidig og enkelt for våre kunder å administrere nøklene til eiendommen - også direkte i mobilen, legger Olsen til.

– Dette er fantastiske nyheter, og en løsning som vi tror mange svensker vil dra nytte av. Vi er ekstremt stolte over at Unloc inngår en avtale med Nabo - et selskap som vi har blitt inspirert av fra andre siden av grensen. Vi ser frem til å forenkle alt med nøkler sammen med teamet i Nabo, sier Kris Riise, founder og CEO i Unloc.

Powered by Labrador CMS