Tech:

KUNNSKAP: Nordeca leverer informasjon til eiendomsbransjen.

Visma øker proptech-satsingen – blar opp for Nordeca

Visma har kjøpt Nordeca, som leverer markedsinnsikt og effektive analyseverktøy til eiendomsbransjen.

Publisert

Nordeca ble etablert i 1990 og teller ti ansatte som leverer løsninger som skal hjelpe eiendomsbransjen med å få oversikt over markedet. Nå er selskapet, som omsatte for drøye 25 millioner kroner i 2020, kjøpt opp av Visma.

– Å bli en del av Visma vil gi Nordeca mange nye muligheter både gjennom tilgang på kompetanse, kunder og nye ideer til å videreutvikle selskapet. I diskusjonene med Visma skapte vi raskt en felles forståelse for de betydelige muligheter som ligger i et samarbeid, sier Paul Bogen, adm. direktør i Nordeca.

– Bygg, Anlegg og Eiendom er Norges største fastlandsnæring. En av utfordringene til bransjen er at den er relativt lite digitalisert. Som et av Europas største selskaper innenfor digitalisering og automatisering av kritiske forretningsprosesser ønsker Visma å bidra til økt verdiskapning også i denne næringen. Nordeca passer meget godt inn i Vismas strategi om å digitalisere, effektivisere og berike kritiske forretningsprosesser innenfor eiendomsbransjen. Nordecas produktportefølje tilfører noe nytt og komplementært innenfor analyse og innsikt knyttet til forvaltning og utvikling av både næringseiendom og bolig. Visma har, gjennom de siste årene bygd et av Norges største fagmiljøer innenfor eiendomsbransjen og Nordeca passer meget godt inn i vår fremtidsvisjon, sier Eivind Gundersen i Visma.

Powered by Labrador CMS