Tech:

GLOBAL HEDER: Øyvind Birkenes, administrerende direktør i Airthings, om internasjonal rapport: – Dette setter oss i posisjon til å fortsette å gi verden muligheten for å puste bedre.

Norsk proptech-selskap får global annerkjennelse

Frost & Sullivan anerkjenner Airthings som markedsleder for innendørs luftkvalitet globalt.

Publisert

I en fersk rapport fra det internasjonale analyseselskapet Frost & Sullivan om «innendørs globale luftkvalitetssystemer», trekker de frem Airthings som ledende innen overvåking av innendørs luftkvalitet.

I en bransje med over 50 konkurrerende aktører verden over, lagde Frost & Sullivan sin egen liste over de 14 beste selskapene i en egen rapport. Selskapene i Frost Radar™ er markedsledende innen vekst, innovasjon eller begge deler.

– Frost & Sullivans vurdering av Airthings reflekterer fokuset vi har hatt på innovasjon og vekst de siste årene. Vi er veldig fornøyde med Frost & Sullivans referanse til vår dype teknologiske forståelse og anerkjennelse at vi er blant de beste selskapene som fokuserer på innovasjon, sier Øyvind Birkenes, administrerende direktør i Airthings, og legger til: – Dette setter oss i posisjon til å fortsette å gi verden muligheten for å puste bedre.

Med over 1.200 analytikere og konsulenter fordelt på 45 kontorer rundt om i verden, er Frost & Sullivan det fremste internasjonale analysefirmaet som dekker markedet for innendørs luftkvalitet.

Markedsledende innen innovasjon

I rapporten kom det blant annet frem at Frost & Sullivan mener Airthings forandrer markedet for innendørs luftkvalitet med produktinnovasjoner rundt datadrevne analyser og personlig tilpassede funksjoner for privat- og bedriftskunder.

– I løpet av det siste tiåret har Airthings skaffet seg en jevn flyt av data som kan brukes i produktutviklingen. Denne innsikten gjør at selskapet kan finpusse kundespesifikke behov og tilby personlig tilpassede råd, står det i rapporten.

Frost & Sullivan fremhever også at Airthings utgifter i forbindelse med FoU utgjorde 22 prosent av inntektene i 2020, noe som gjør dem til et av de selskapene som fokuserer mest på innovasjon.

– Airthings er markedsledende innen innovasjon, og lanserte bransjens første innendørs luftkvalitetsmåler med radonpåvisning til hjem og bedrifter. I kombinasjon med nye produktlanseringer og et robust økosystem for partnere, styrker Airthings sin posisjon som markedsleder for overvåking av innendørs luftkvalitet, sier Dennis Marcell Victor, industrianalytiker for energi og miljø hos Frost & Sullivan.

Powered by Labrador CMS