Tech:

NYANSATT: Orbit Technology har nylig ansatt en customer success manager. Fra venstre: Wasim Rashid, Sondre Vee Bratlie og Jørgen C Flaa

Orbit Technology styrker laget

Orbit ansetter Sondre Vee Bratlie fra Bratlie Eiendom, og styrker med dette Oslo-teamet.

Publisert

Bratlie kommer fra en forvaltningsstilling i familieselskapet Bratlie Eiendom og tar med seg erfaringer fra etableringen av et helt nytt sentrum i Sætre, Asker, samt fra å ha bygget opp sitt eget kontorfellesskap i samme prosjekt.

– Det er veldig gøy å få lov til å bli med Orbit Technology på den reisen de skal ut på. Jeg har merket store endringer i hvordan selskaper jobber de siste årene. Trendene viser at arbeidstakere kommer til å kreve enda mer fleksibilitet i årene som kommer. Bratlie Eiendom var derfor tidlig ute med å koble coworkingen vår over på Orbit sitt nettverk, sier Bratlie, som

nå gleder jeg til å være med på å videreutvikle Orbit, samt og legge til rette for gode kundeopplevelser og sørge for at kontorplasser overalt er tilgjengelig for fremtidens arbeidstakere.

– Det blir spesielt morsomt å jobbe i grensesnittet mellom teknologi og eiendomsutvikling, og utfordringene og mulighetene som kommer med det, fortsetter han.

Vokser raskt

Orbit er inne i en vekstfaste og har fått på plass nærmere 40 lokasjoner i sitt nettverk av arbeids- og møteplasser. I forbindelsen med veksten er Bratlie ansatt i rollen som customer success manager. Han vil ha ansvaret for å følge opp eksisterende kunder av Orbit og skal sørge for en best mulig kundeopplevelse for både tilbydere og kunder.

Nå består selskapet av elleve ansatte i Norge, samt seks ansatte bosatt i Spania.

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått plass Sondre i Orbit. Han har en variert og svært relevant bakgrunn og var en av de første kundene vi fikk på plass i Orbit. I tillegg til å ha erfaring fra kundesiden tar Sondre med seg verdifull eiendomskompetanse og salgserfaring. Sammen med resten av Orbit teamet vil han sikre at vi er godt skodde for en videre vekst i året som kommer, sier Jørgen Chr. Flaa i Orbit.

Powered by Labrador CMS