Tech:

VIKTIG AVTALE: CEO og gründer Kris Riise i Unloc får uttelling for satsingen på eget Danmark-kontor i fjor høst.
VIKTIG AVTALE: CEO og gründer Kris Riise i Unloc får uttelling for satsingen på eget Danmark-kontor i fjor høst.

Unloc med gjennombrudd i Danmark

Unloc har inngått avtale med Danmarks ledende softwareselskap for eiendomsadministrasjon.

Publisert Sist oppdatert

Det norske proptech-selskapet Unloc og den danske sofwaregiganten Unik Bolig har inngått et samarbeid for å revolusjonere nøkkel- og adgangsadministrasjon. Målet er å forenkle brukernes hverdag.

Unloc gikk inn i det danske markedet i november i fjor da Kristoffer Due-Sørensen fikk ansvar for det nye kontoret i København.

– Dette er vår desidert viktigste og største partner utenfor Norge. Vi er nå i startfasen av flere spennende prosjekter i Danmark, som vil tilby stor verdi til bolig- selskap, forvaltere og eiere. Samarbeidet med Unik gir oss muligheten til å bygge videre på suksessen vi har hatt hjemme i Norge og vi er ekstremt stolte av å ha med Unik Bolig på laget, sier Kristoffer Due-Sørensen, Country Manager i Danmark.

Hør Unloc-gründer Kris Riise i podcasten Bak fasaden med DJ & Rønne her:

– Digitalisering handler ikke bare om å fjerne papirarbeid i administrasjonen, men det handler også om å gjøre hverdagen enklere for de som bor i eiendommene og de som har ansvaret for driften deres. Derfor har vi inngått et samarbeid med det norske selskapet Unloc, som leverer digitale låsesystemer som supplerer de eksisterende fysiske nøklene, sier Markedsdirektør i Unik Bolig, Knud Møller.

Unloc har utviklet en nøytral plattform som aggregerer eksisterende systemer, og gir sine brukere et digitalt nøkkelknippe som samler alle nøklene i én og samme app. De som eier eller forvalter eiendom trenger ikke lenger å fysisk administrere nøkler, eller å låse seg til én leverandør av adgangskontroll. Partnerskapet vil tilby Unik Bolig sine kunder et digitalt adgangssystem, som skal sørge for at kontroll og administrasjon av nøkler og adgang er smidig, trygt og enkelt.

– Dette samarbeidet gir oss potensiale til å innta det Skandinaviske markedet. 2022 blir et veldig spennende år, og sammen med Unik skal vi erstatte adgangfriksjon med hverdagsmagi for enda flere, sier CEO i Unloc, Kris Riise.

Powered by Labrador CMS