I STYRET: Roy-Eddy Lie og Thorbjørn Brevik.
I STYRET: Roy-Eddy Lie og Thorbjørn Brevik.

Nye styremedlemmer i Norsk Eiendom

Roy-Eddy Lie og Thorbjørn Brevik er på plass i styret.

Publisert

Begge ble valgt inn for to år på foreningens generalforsamling torsdag, hvor også Mona Aarebrot og Marcus Dons ble gjenoppnevnt. Styreleder Stig L. Bech og styremedlem Ingse Galtung Døsvig var ikke på valg ifølge en pressemelding.

Som varamedlem med møte- og talerett ble Roy Pedersen (strategidirektør i Frost Eiendom) valgt. Ida Aall Gram og Esben Svalastog gikk ut av styret.

Roy-Eddy Lie er eiendomssjef i Lie-gruppen, et familieforetak som forvalter fiskerettigheter, utvikler eiendommer og har ulike virksomheter innen service og handel.

Thorbjørn Brevik er konserndirektør for eiendomsutvikling i Skanska Norge.

Synlighet og medlemsvekst

Norsk Eiendoms årsberetning for 2022 forteller om et år preget av krig, ettervirkninger av pandemien og makroøkonomisk turbulens. Men foreningen har nådd viktige mål innen synlighet og politisk påvirkning, samt at den har vært offensiv i saker om energi, bærekraft og boligutleie som et nytt satsningsområde fra 2022.

Foreningen passerte 300 medlemsbedrifter høsten 2022.

Generalforsamlingen fikk også innblikk i planene fremover, og vedtok en ny strategisk plan.

– Hovedstrategiene er å arbeide kunnskaps- og nettverksbasert, påvirke rammebetingelsene, utvikle beste praksis og fortsette å være en forening i vekst og utvikling. Vi skal videreutvikle vår funksjon som eiendomsbransjens talerør og pådriver, sier administrerende direktør Tone Tellevik Dahl.

Powered by Labrador CMS