FORNØYD: Ellen C. Kobro, markedsdirektør i NPRO, og Tom Rune Lian, partner i Advokatfirmaet Wiersholm, er fornøyd med forlengelsen og utvidelsen av leiekontrakten i Terminalbygget.

Advokatfirmaet Wiersholm forlenger på Brygga

Den forlengede leieavtalen med Advokatfirmaet Wiersholm er Norwegian Propertys største leieforhold på Aker Brygge.

Publisert

Partene har blitt enige om å forlenge det eksisterende leieforholdet for deler av Terminalbygget på Aker Brygge. I forbindelse med forlengelsen, er leieforholdet også utvidet for at Advokatfirmaet Wiersholm kan etterkomme sitt behov for økte arealer.

Advokatfirmaet Wiersholm flyttet til Terminalbygget på Aker Brygge i 2015, et bygg som markerer inngangen til Aker Brygge. Wiersholm og Norwegian Property (NPRO) har vært svært fornøyd med samarbeidet mellom gårdeier og leietaker, noe som har dannet grunnlaget for at leieforholdet både er blitt forlenget og utvidet.

– Reforhandlingen er et resultat av et langsiktig godt samarbeid. Gjennom hele prosessen har vi sammen med Wiersholm hatt fokus på å beholde og gjenbruke materialer. Vi er svært fornøyde med at vi endte opp med en forlengelse uten vesentlige investeringer for noen av partene, noe som også gjenspeiler at vi løpende investerer i byggene våre, slik at de holder seg godt. Dette er også viktige prinsipper som ligger høyt på vår agenda hver eneste dag, sier Ellen C. Kobro, markedsdirektør i NPRO.

– Kombinasjonen av svært god beliggenhet, et bygg som tilfredsstiller de funksjoner en moderne kontorbedrift av vår størrelse behøver, og ikke minst en svært profesjonell og samarbeidsfokusert gårdeier, gjorde dette til enkelt valg for oss. Vi har nå konkludert vår plassering de neste årene. Alt er med andre ord lagt til rette for at vi kan bibeholde fokus på kunderettet arbeid fra lokaler både vi og våre oppdragsgivere føler seg hjemme i, sier partner Tom Rune Lian i Advokatfirmaet Wiersholm.

Han har ledet prosessen med utleiekontrakten fra Wiersholms side.

Som del av NPRO sin kontinuerlige utvikling av eiendomsmassen på Aker Brygge, vil selskapet gjennomføre en oppgradering av inngangspartiet til Terminalbygget, slik at det holder seg relevant og aktuelt for alle kontorbrukerne i bygget og deres besøkende. Selskapet gjør det klart at det er opptatt av lang levetid, gjenbruk, bevisste løsninger og et materialvalg tilpasset den moderne kontorbruker, for fremtidens arbeidsplass.

Terminalbygget ble tegnet av Ghilardi+Hellsten Arkitekter, og rehabilitert i perioden 2013-2015 og fikk BREEAM-NOR-klassifiseringen «Very good».

Malling & Co har bistått Wiersholm i forhandlingene, mens Akershus Eiendom har bistått Norwegian Property.

Powered by Labrador CMS