I GANG: Morten Roland og Bjørn Olav Smørgrav er allerede i gang med flere transaksjonsprosesser sammen med NIAM.
I GANG: Morten Roland og Bjørn Olav Smørgrav er allerede i gang med flere transaksjonsprosesser sammen med NIAM.

NIAM med norsk satsing – samarbeider med duo

Den nordiske fondsgiganten er klar for å satse hardere i det norske markedet og inngår et strategisk samarbeid med Morten Roland og Bjørn Olav Smørgrav.

Publisert

Det er gjennom et samarbeid med Led Management, rådgivnings- og managementselskapet til Morten Roland og Bjørn Olav Smørgrav, at NIAM nå skal gi gass i det norske markedet.

– NIAM ønsker å gjøre mer i det norske markedet og avtalen er et viktig bidrag til å realisere vekstambisjonene, sier Rikard Henriksson, Managing Partner i NIAM.

NIAM er en av Nordens største fondsforvaltere og har hatt store verdier i norske eiendommer i mange år. Samarbeidet innebærer at Led Management skal jobbe tett sammen med det norske NIAM-teamet Torstein Bomann-Larsen og Thomas Fiskerstrand for å identifisere og gjennomføre eiendomstransaksjoner.

– Morten og Bjørn Olav har betydelig kompetanse innen transaksjoner, investering og finansiering gjennom ledende posisjoner i blant annet DNB Næringsmegling, DNB Markets og Arctic Real Estate Development, og ikke minst et stort nettverk i bransjen. NIAM har en betydelig investeringskapasitet innen både «core+» og «value-add» segmentet, og vi ser allerede etter kort tid at kombinasjonen ser ut til å være lovende gjennom flere spennende pågående prosesser, sier Henriksson.

– NIAM er et imponerende system med kvalitet i alle ledd. Oppstarten har vært lovende med flere pågående prosesser og vi ser frem til en spennende reise sammen med det norske teamet, sier Roland.

Powered by Labrador CMS