SAMARBEID: Frederik Westerberg, leder for investeringer og forretningsanalyse i Mustad Eiendom ble tidlig imponert av Intravas kjennskap til deres systemportefølje og inngående bransjekjennskap.
SAMARBEID: Frederik Westerberg, leder for investeringer og forretningsanalyse i Mustad Eiendom ble tidlig imponert av Intravas kjennskap til deres systemportefølje og inngående bransjekjennskap.

Mustad Eiendom satser på dataanalyse

Med utviklingen av Lilleakerbyen har Mustad Eiendom store ambisjoner for fremtiden. Nå inngår de et samarbeid med proptech-selskapet Intrava.

Publisert Sist oppdatert

Lilleakerbyen er et av Norges største byutviklingsprosjekter og vil stille store krav til den interne organisasjonen. Med større kompleksitet følger et større behov for å få kontroll på data, datakvalitet og utnytte data best mulig.

– Det tidligere behovet har i høy grad kunnet bli håndtert med den nåværende systemstøtten, men vi ser fremover et behov for å øke systemstøtten for å høyne kvaliteten og effektivisere bruken av data. I den forbindelse har vi sett etter en partner på området som kan bistå oss på denne reisen. I søket har vi hovedsakelig sett etter leverandører, som tilbyr en datavarehustjeneste og dashboard, sier Frederik Westerberg, som nylig tiltrådte stillingen som leder for investeringer og forretningsanalyse i Mustad Eiendom.

Mustad Eiendom har vurdert leverandører, som har en standard løsning på plass innenfor kjernesystemer, samtidig som leverandøren måtte ha et ønske og kompetanse til å bygge og videreutvikle løsninger sammen med dem.

– Vi ble tidlig imponert av Intravas kjennskap til vår systemportefølje og inngående bransjekjennskap. Samtidig har vi stor tro på innsiktsutvikling sammen med andre forvaltere og utviklere som også bruker Intrava, sier Westerberg.

Skal dekke mer av verdikjeden i eiendom

– For oss i Intrava er det ikke bare et stort tillitsstempel å få med en stor og anerkjent aktør som Mustad Eiendom på laget, men en flott mulighet til å utvide dashboard-biblioteket vårt innenfor eiendomsutviklingsdomenet. Vi er spesielt tunge på portefølje, leasing- og økonomidashboard, og ønsker å utvide produktet vårt til å dekke enda mer av verdikjeden i eiendom, fremhever Nikolai Tornøe Narvestad, salgsleder og med-gründer i Intrava.

Nikolai Tornøe Narvestad, salgsleder og med-gründer i Intrava.
Nikolai Tornøe Narvestad, salgsleder og med-gründer i Intrava.

– Mustad Eiendom er godt i gang med å planlegge utviklingen av Lilleakerbyen, og de har ambisjoner om å følge opp dette prosjektet på en mer automatisert og oversiktlig måte. Frederik og hans kolleger vet hvilken styringsinformasjon de trenger løpende oppdatert, og vi vet hvordan vi skal automatisere innhenting, transformasjon og visualisering av data for å realisere deres målsetning, fortsetter Narvestad.

Intrava er en business intelligence løsning for eiendomsbesittere, -forvaltere og -utviklere. Intrava kobler seg på operasjonelle datasystemer som forvaltning, regnskap, prosjektutvikling, energi, med mer, og helautomatiserer uttrekk, konsolidering, og visualisering av data. Dette gir løpende oppdaterte rapporter med KPI-er på blant annet portefølje, leasing, og økonomi, slik at ansatte kan ta datadrevne beslutninger raskere.

Powered by Labrador CMS