SOLGTE MALERIER: Anderas Jul Røsjø malte og solgte malerier da han hadde bedre tid enn nå.

Møller Eiendom-sjefen: For tidlig å kjøpe eiendom nå - det handler om timing

Andreas Jul Røsjø i Møller Eiendom snakker i podcasten Bak fasaden med DJ & Rønne om sin kunstneriske bakgrunn, hvorfor de betalte skjorta for gamle Deichmanske og om kjøp av eiendom i et beintøft transaksjonsmarked.

Han skal skape eiendomsverdier for en «litt langhåra raddisgjeng fra Steinerskolen med beina godt plantet på jorda». Men Andreas Jul Røsjø i Møller Eiendom har i likhet med eierne et kunstnerisk sinn. Da han ikke brukte all tid på jobb og familie, malte han abstrakte malerier som ble stilt ut i noen gallerier og solgt.

Andreas Jul Røsjø sier aldri nei, men tror det er for tidlig å kjøpe eiendommer nå.

– Det handler rett og slett om timing. Når gjør man de beste kjøpene, sier han om et tøft transaksjonsmarked.

Han drømte om å bli arkitekt, men endte opp på BI. Begynte som konsulent, og kom inn i ledergruppen i AF Gruppen i en alder av 30. Nå drømmer han om å gjøre store byutviklingsprosjekter og gleder seg stort over å ha fått kjøpt gamle Deichmanske og til å vise frem planene for Oslos nye storstue.

Podcasten Bak fasaden med DJ & Rønne er tilgjengelig på Apple podcast, Spotify, Acast og Google podcast. Du kan også høre podcasten ved å klikke på direktespilleren under her:

Powered by Labrador CMS