LØRDAG I FJELLET: Martine Røisland tar gjerne en lørdag med ski på beina i fjellet.

Min lørdag med Martine Røisland: Hoppet verdens høyeste bungee jump - det skjer aldri igjen

Daglig leder og partner i Røisland & Co Martine Røisland tilbringer de fleste lørdagene i skibakken. Men hun koser seg også ute på sjøen.

– Hva gjør du på lørdag?

– På lørdag er jeg sammen med familien min. Gjerne med storfamilien eller med venner. Helst ute på tur, på sjøen eller på fjellet. Min mann har et nært forhold til primusen sin, så den er ofte med oss på lørdager. Om vinteren tilbringes de fleste lørdager i skibakken. Akkurat denne lørdagen er vi nødt til å starte på politistasjonen for å få nye pass til barna. Da blir det forhåpentligvis sommerferie i år også.

– Hva er din lidenskap?

– Jeg elsker å være på fjellet, helst med ski på bena. Frisk luft og opplevelser i norsk natur sammen med mennesker jeg er glad i har en spesiell plass i hjertet mitt. Om jeg kan få nevne to, så er uten tvil by-og boligutvikling en lidenskap. Det å få lov til å bruke vår markedserfaring og kunnskap til å påvirke boligene som bygges for å treffe markedets boligdrøm i dag, og i fremtiden er veldig givende og noe jeg virkelig brenner for.

– Hvis du ser bort ifra familie og business, når har du vært på ditt lykkeligste?

– Det må være nå. Til tross for at hverdagen er ganske kaos og følelsen av at tiden ikke strekker til aldri har vært sterkere, så vil jeg si at jeg er på mitt lykkeligste akkurat nå.

– Hva er det villeste du har gjort?

– På Backpacking tur etter videregående hoppet jeg fra verdens høyeste bungee jump fra bro i Sør Afrika, 216 meter. Det må være det villeste. Det gjør jeg aldri igjen.

– Hva er ditt forhold til kunst?

– Mannen min har tatt meg med på noen utstillinger og prøver å dyrke den interessen i meg. Jeg er absolutt glad i fine bilder på veggene, kreative mennesker inspirerer meg, og jeg har alltid vært glad i håndarbeid. Men et nært forhold til kunst kan jeg ikke si at jeg har. Mitt forhold til kunst skal dyrkes i neste livsfase.

– Hva med vin?

– Vin og godt selskap verdsetter jeg høyt. Jeg er sjeldent vond å be, men det er ikke jeg som står for innkjøpet av vin hjemme. Interessen er der, og det står absolutt på to do listen min at jeg skal dyrke den interessen også. Utfordringen er bare at den to do listen er ganske lang.

– Favorittrestaurant?

– Det har blitt alt for få restaurantbesøk de siste årene, men skal jeg velge ut en favoritt må det bli Le Benjamin. Jeg er veldig glad i Frankrike, maten og atmosfæren på Le Benjamin gir meg følelsen av å være på ferie.

– Hva er din guilty pleasure?

– Sjokolade, jeg er ustoppelig. Tv-serier fra sykehus eller brannstasjoner må vel også nevnes. Jeg ser fortsatt på Grey´s Anatomy som nå er på sesong 20.

– Ville du kjøpt utleiebolig nå? Ja/ nei? Hvorfor?

– Jeg ville definitivt investert i nyboligprosjekter. Jeg hadde nok ikke kjøpt med formål om å leie ut slik skattepolitikken er akkurat nå, men å kjøpe bolig nå med overlevering noen år frem i tid, er jeg overbevist om at kan være en god investering. Konsekvensen av den ekstremt lave tilførselen av nye boliger i 2023 og hittil i 2024 vil vi for alvor se i 2026 og 2027. Jeg har tro på at vi vil se en ganske kraftig prisstigning på bakgrunn av boligmangelen vi vil stå ovenfor.

Powered by Labrador CMS