30 BOLIGER: Munkerudgrenda skal tilby ca. 30 familievennlige boliger med en sentral beliggenhet nær Sæter på Nordstrand.

Boligprosjektet Munkerudgrenda endelig vedtatt av Oslo bystyre

Etter over seks års omfattende reguleringsarbeid har Oslo bystyre nå godkjent planen som vil danne grunnlaget for fremtidige familieboliger på Nordstrand.

Publisert Sist oppdatert

– Oslo trenger flere familieboliger, og vi er glade for at politikerne nå legger til rette for dette. Med vedtaket av dette prosjektet viser de at de er opptatt av å møte byens boligbehov og skape gode bomiljøer for fremtidige generasjoner, sier Kristofer Akre Aarnes, Prosjektsjef i Miliarium.

– Vi er svært fornøyde med at dette prosjektet nå har fått grønt lys. Det markerer en viktig milepæl etter en lang og grundig prosess, og vi setter stor pris på samarbeidet med byens politikere. Deres løsningsorienterte tilnærming har vært avgjørende for at prosjektet endelig ble regulert, fortsetter han.

Munkerudgrenda vil tilby familievennlige boliger med en sentral beliggenhet nær Sæter på Nordstrand. Med et skrånende tomteområde og luftig utsikt skal prosjektet inkludere romslige takterrasser og parkeringsplasser til hver bolig. Bilfrie uteområder vil legge til rette for trygge og inkluderende bomiljøer for alle aldersgrupper.

Planen legger til rette for en variert boligmasse bestående av rekkehus, tomannsboliger og eneboliger i et ettertraktet område. Med nærhet til barnehager, barneskole, idrettsanlegg og næringstilbud, vil Munkerudgrenda være et ideelt sted for familier å etablere seg.

– Vi ser frem til å arbeide videre med dette spennende prosjektet, og er overbeviste om at Munkerudgrenda vil bli et attraktivt nabolag for mange familier, sier Akre Aarnes.

Powered by Labrador CMS