SPENNENDE MULIGHETER: Ludvig Kraft, CSO i Marketer; Lex Groenewegen, CEO i Moving Digital og Kaisa Eidet, COO Marketer ser spennende muligheter etter oppkjøpet.

Marketer kjøper nederlandske Moving Digital

Marketer fortsetter veksten internasjonalt ved å kjøpe et nederlandsk selskap som har spesialisert seg på digitale markedsføringsløsninger for bruktboligmarkedet.

Publisert

Det nederlandske proptech-selskapet Moving Digital har leverer digitale markedsføringsløsninger for bruktboligmarkedet og tilbyr blant annet generering av leads, automasjon av markedsføringskommunikasjon og energi- og bærekraftsrapporter. Selskapet har en kundebase på 1.000 meglerkontor i Nederland og er en av de ledende aktørene i landet, med en markedsandel på hele 50 prosent.

– Vi er stolte av å ønske Moving Digital velkommen til Marketer-familien. Dette oppkjøpet er i tråd med vår målsetning om å styrke vår internasjonale tilstedeværelse og forbedre våre digitale markedsføringsløsninger for eiendomsbransjen, sier Amir Folkestad Habhab, CEO i Marketer.

Det strategiske oppkjøpet gjør at Marketer kan dra nytte av Moving Digitals proprietære teknologi og kompetanse for å utvide deres digitale markedsføringsløsninger både nasjonalt og internasjonalt. Samtidig åpner oppkjøpet døren for en utvidelse av Marketers produktportefølje til det nederlandske nybyggmarkedet, og legger til rette for ytterligere vekst og suksess.

– Vi ser frem til å bli en del av Marketer! Dette partnerskapet åpner for spennende muligheter der våre kunder vil nyte godt av den kombinerte ekspertisen og nyskapende løsningene fra begge selskapene. Sammen vil vi sette nye standarder for digital markedsføring og salg i eiendomsbransjen, sier Lex Groenewegen, CEO i Moving Digital.

Powered by Labrador CMS