SAMARBEID: Fra venstre Magnus Viermyr (CEO i Journey), Jan Tore Grindheim (CEO i Fonn), Kaisa Eidet (COO i Marketer) og Chris Campbell (CRO i Fonn).

Marketer i strategisk samarbeid

Marketer, Journey og Fonn AS har inngått et strategisk samarbeid.

Publisert

– Dette partnerskapet representerer en viktig strategisk milepæl, hvor målet er å tilby en helintegrert digital løsning for eiendomsutviklere. For våre kunder innebærer dette kostnadsbesparelser, økt effektivitet og en mer sømløs prosjektstyring. Vi ser svært lyst på dette samarbeidets potensial, spesielt med tanke på det britiske markedet og etter hvert globalt, sier Kaisa Eidet, COO i Marketer.

Mens Marketer Real Estate Technologies er leverandør av digitale salg- og

markedsføringsløsninger for eiendomsbransjen, er Journey leverandør av en omfattende plattform for ettersalgsprosessen. Det var i fjor at Marketer og Atlas Utvikling gikk sammen for å starte opp Journey, og nå inngår Marketer og Journey samarbeid med Fonn AS, som leverer prosjektstyringsverktøy, med boligbyggere, entreprenører og eiendomsutviklere på kundelisten. Marketer og Journey har også valgt å investere i Fonn, som har over 300 kunder, hvor en

betydelig del av inntektene kommer fra utlandet, spesielt Storbritannia. Partnerskapet er fra begge sider motivert av sterke synergier mellom de tre selskapenes produkttilbud, som resulterer i en komplett ende-til-ende løsning for eiendomsprosjekter.

– Vi har lenge fulgt med på Marketer og Journey og er imponert over deres produktutvikling. Vi mener tiden er inne for å styrke vår internasjonale vekst sammen. Med vår kombinerte innsats tilbyr vi nå en komplett løsning som effektiviserer arbeidsprosesser og hever kundeopplevelsen, sier Jan Tore Grindheim, administrerende direktør i Fonn.

Powered by Labrador CMS