Kathrine K. Tilrem, Lister Forvaltning.

Lister Forvaltning kjøper Columbi Forvaltning

– Kjøpet er en del av vår strategiske satsning og profesjonalisering av selskapet, sier daglig leder i Lister Forvaltning, Kathrine K. Tilrem.

Publisert

– Columbi Forvaltning besitter en av Norges beste kompetanser på kontraktsforvaltning innen hele spekteret av næringseiendom, og har alt det vi ser etter, uttaler Tilrem i en pressemelding.

Columbi Forvaltning har siden etablering i 2021 vokst raskt, og ser stor verdi av å bli del av et større eiendomsmiljø.

Anne Elisabeth Thoresen, Columbi Forvaltning.

– Lister Forvaltning har bred kompetanse innen alle deler av næringseiendom, og vi tror at kundene til både Lister og Columbi vil oppleve at dette er en god match som styrker leveransen i alle ledd, sier daglig leder i Columbi Forvaltning, Anne Elisabeth Thoresen.

Med kjøpet etablerer Lister Forvaltning også kontor i Moss, hvor Columbi Forvaltning er lokalisert i dag.

– Vi ønsker våre nye kollegaer og kunder velkommen inn i Lister-familien. Nå skal vi sammen videreutvikle oss med felles fokus som alltid er å optimalisere eiendomsverdiene til våre kunder, sier Tilrem.

Lister Forvaltning AS ble etablert i 2017, og er et selskap i Glastad-konsernet. Selskapet forvalter i dag mer enn 600.000 kvm næringseiendom til er verdi på over 10 milliarder kroner. Porteføljen består av eiendomsselskaper, syndikater, fond mv., med næringseiendommer i hele Norge. Lister har kontorer i Oslo (hovedkontor), Tønsberg, Kristiansand, Farsund og Stavanger.

Powered by Labrador CMS