PORTEFØLJE: Eiendommene er blant annet i Trondheim, Bergen (bildet), Oslo og Kristiansand.
PORTEFØLJE: Eiendommene er blant annet i Trondheim, Bergen (bildet), Oslo og Kristiansand.

Kjøper av Ragde for 600 mill.

Nordisk Renting har kjøpt en portefølje med åtte verksteder fra Ragde Eiendom for ca. 600 millioner kroner.

Publisert

Porteføljen er i sin helhet utleid til Team Verksted på lange leieavtaler. De åtte eiendommene er strategisk plassert for Team Verksteds virksomhet. Verkstedene har generelt store tomter og ligger ved de viktigste trafikknutepunktene i områder dominert av logistikkaktører og leverandører til bilindustrien. Eiendommene er blant annet lokalisert i Trondheim, Bergen, Oslo og Kristiansand.

Eiendomsverdien i transaksjonen er ca. 600 millioner kroner. Pangea Project Finance og Wiersholm har vært rådgivere i transaksjonen.

– Vi er veldig fornøyde med kjøpet og muligheten til å starte et nytt samarbeid. Eiendommene og virksomheten som drives her støtter oppunder viktig transportinfrastruktur på lang sikt, og passer godt for vår forretningsmodell. Denne transaksjonen er i samsvar med vår vekststrategi i Norge, og vi ser frem til å vokse ytterligere, sier Caroline Bertlin, administrerende direktør i Nordisk Renting.

Nordisk Renting øker nå satsingen i det norske markedet. Selskapet tilbyr langsiktige utleieløsninger med tilbakekjøpsrett innenfor eiendom og infrastruktur til selskaper, og kommunale og statlige parter i Norden. Selskapet har vært aktivt i Norge siden 1990-tallet.

Powered by Labrador CMS