NY: Varig har hentet Thomas J. Reinartz.

Thomas J. Reinartz er Varigs nye salgsdirektør

Skal styrke den internasjonale ekspansjonen å øke farten på det nordiske hjemmemarkedet.

Publisert

Vekstselskapets kommersielle virksomhet ledes av Jeppe Grøttland. Med seg på laget har han nå fått inn Thomas J. Reinartz som ny nordisk salgsdirektør.

– Thomas har lang erfaring innen eiendom generelt og proptech spesielt, og har solid track-record i det å bygge en suksessfull salgsorganisasjon. Her overtar han noe som allerede har kommet opp i høy fart, men han vil samtidig få frihetene til å ruste opp miljøet ytterligere, sier Grøttland blant annet i en pressemelding.

Reinartz kommer fra proptech-selskapet Findable. Han har tidligere hatt sentrale roller i salg og kommersiell vekst i Propely, First Mover Group og Regus.

– Varig er inne i en svært spennende fase. Vi leverer allerede i Finland, Sverige, Danmark og Norge, men har samtidig betydelig vekstpotensial i disse markedene. Nå skal vi både lande flere avtaler og hente inn flere flinke folk til å styrke salgsmiljøet vårt, påpeker Reinartz.

Internasjonal vekst

Charlotte Dedekam, som har ledet salgsarbeidet det seneste året, trer inn i en ny internasjonal rolle for å styrke etableringen av Varig utenfor Norden.

Charlotte Dedekam

Selskapet har i dag kunder i Storbritannia, Ungarn og Hellas, og har også kommet langt i prosesser med selskaper i land som Tyskland og Polen.

– Den økte etterspørselen fra kontinentet gjør at vi trenger å være mer til stedet for å følge opp disse vekstmulighetene, sier Dedekam.

Gergő Koloszár som kom til selskapet i september i fjor, tar nå over ledelsen av CRM-miljøet i Varig.

– Vi har det seneste året jobbet målrettet for å øke effektiviteten i leveransen vår slik at kundene får raskere nytte av systemet. Nå jobber vi parallelt med å systematisere kundeoppfølgingen ytterligere, i tråd med rollen vår som eiendomsaktørers strategiske partner på bærekraft, sier Koloszár.

Powered by Labrador CMS