Karriere:

TAR OVER FOR PETER GROTH: Gunnar Overland erstatter Peter Groth i styret i Höegh Eiendom.
TAR OVER FOR PETER GROTH: Gunnar Overland erstatter Peter Groth i styret i Höegh Eiendom.

Gunnar Oveland inn i Höegh Eiendom-styret

Gunnar Overland tar plass i styret i Höegh Eiendom fra mai.

Oveland jobber som prosjektutvikler i AB Invest AS, har jobbet med eiendom siden 2000, blant annet 13 år i Aspelin Ramm Eiendom. Han har en master i planfag fra Universitetet i Ålborg.

– Höegh Eiendom er et solid, familiedrevet selskap som jeg har fulgt med interesse. De leverer god kvalitet, og har ambisiøse miljømål i sine prosjekter. Langsiktig perspektiv skaper også robuste prosjekter som står seg godt over tid, sier Höegh Eiendoms nye styremedlem, Gunnar Oveland.

Han ser på det som inspirerende å få muligheten til å delta i styret i selskapet.

– Utviklingen som skjer i Moss nå blir spesielt interessant å følge, samt byutviklingsprosjektene i Oslo-området, sier Oveland, som håper spesielt å kunne bidra positivt i utviklingsrelaterte spørsmål.

Ifølge styreleder Leif O. Høegh falt valget på Oveland på grunn av hans solide bransjekunnskap og gode samarbeidsevner.

– Vi var opptatte av å få inn en erfaren utvikler innenfor mange områder av eiendom, slik som Gunnar er. Han har jobbet både med næring, hotell og bolig, og det passer vår virksomhet godt. Som person har han en samarbeidsform som vi liker godt, og som er viktig i et slikt kollegium som et styre er. Han er kreativ, kunnskapsrik og løsningsmotivert, og det er viktige egenskaper for oss, sier Høegh.

Gunner Overland tar over Peter Groths plass i styret.

– Peter Groth er med rette en legende i norsk eiendomsindustri. Han kombinerer dyp teknisk innsikt med betydelig utviklingserfaring og stor kreativitet på en måte som veldig få besitter. Han har lært opp oss i styret på en måte vi har satt stor pris på, og vi er takknemlige for det han har gjort for oss gjennom mange år, sier Høegh.

Powered by Labrador CMS