UTVIDER: Slik blir det nye tilbygget i Ensjøveien.

Höegh Eiendom utvider på Ensjø før makeskiftet

Det nye tilbygget får 3.000 kvadratmeter.

Publisert Sist oppdatert

AF Gruppen har signert en avtale med Höegh Eiendom om å utvide Ensjøveien 23B. Kontrakten har en verdi på ca. 120 millioner kroner før moms ifølge en pressemelding.

Prosjektet omfatter et tilbygg som skal tilknyttes eksisterende næringslokaler. Tilbygget på ca. 3.000 kvadratmeter skal inneholder blant annet en forsamlingssal, utadrettet virksomhet, en aktivitetssal og kontorarealer.

– Så snart prosjektet på Ensjø er ferdigstilt, overtar Frelsesarmeen eiendommen gjennom et makeskifte med deres nåværende eiendom og hovedkontor i Oslo sentrum. Her er vi allerede i gang med spennende planer om et større utviklingsprosjekt som også involverer våre eksisterende eiendommer i Akersgata og Keysers gate. Vi har stor tro på den byfornyelsen som er i gang på Hammersborg, med og rundt det nye regjeringskvartalet, sier Cato Dehli Lauritzen som er områdedirektør for Oslo i Höegh Eiendom.

Bygget på Ensjø skal sertifiseres etter Breeam Nor 6.0 til nivå very good. Byggearbeidene starter i juli 2023, med byggetid på ca. 18 måneder.

– Frelsesarmeen er takknemlig for denne muligheten til å utvide arbeidet vårt i Hovinbyen. Det er en spennende del av Oslo som er i sterk vekst og vi ser frem til å bidra med å møte folks ulike behov, sier kommandør Knud David Welander.

Powered by Labrador CMS