Tech:

VEKST: Daglig leder i Bygr, Guy Montuelle, har fått inn penger til videre vekst.

Fikk inn 30 mill - Christen Sveaas inn blant aksjonærene

Proptech-selskapet Bygr har hentet inn 30 millioner kroner fra blant annet Christen Sveaas' Kistefos.

Publisert

– Løsningen vår brukes allerede av mange av landets ledende boligutviklere og entreprenører. Med frisk kapital på plass er vi klar for å ta selskapet til det neste nivået. Vi skal videreutvikle og skalere løsningen, mer enn doble staben og gå internasjonalt, sier gründer og daglig leder i Bygr, Guy Montuelle.

Den første modulen Bygr har utviklet, er en plattform for sømløs og effektiv tilvalgs- og endringshåndtering i boligprosjekter. Selskapet har også lansert en modul for håndtering av reklamasjonsarbeider og FDV-dokumentasjon. Bakgrunnen for løsningen var Montuelles egne erfaringer fra et boligkjøp i 2017. Han opplevde tilvalgsprosessen som unødvendig tungvint og tidkrevende. Sammen med sin bror Yuval etablerte han teknologiselskapet Bygr.

I en fersk emisjon, ledet av Kistefos, henter selskapet nå 30 millioner kroner.

– Kistefos er den rette investoren for oss. De er svært kommersielt dyktige og akkurat det vi trenger for å kunne ta selskapet til nye høyder. De jobber aktivt med verdiskapning i sine investeringer og gjør grundige evalueringer før de investerer, så vi vet at vi er i gode hender, sier Montuelle.

For Kistefos var Bygr en veldig god investeringskandidat og de viser blant annet til rask adoptering av produktet hos entreprenører og utbyggere, samt svært høy tilfredshet hos kundene i alle segmenter, inkludert underentreprenører.

– Når vi i tillegg har stor tro på teamet, så oppfyller selskapet våre viktigste investeringskriterier. Vi ser et stort potensial i selskapet og ser frem til en spennende reise sammen med Bygr, sier investeringsdirektør Kristian Huseby i Kistefos.

Construct Venture, som eies 50/50 av AF Gruppen og OBOS, var allerede på eiersiden, og selskapet har også blitt med i den siste finansieringsrundenm. Borgenhaug Gruppen, som eier Axer Eiendom, gikk også inn i emisjonen.

– Vi hadde allerede bestemt oss for å bruke Bygrs løsning på alle våre kommende boligprosjekter da muligheten for å investere dukket opp. Plattformen gir oss kontroll over prosjektene, hjelper entreprenørene med sine oppgaver og ikke minst, gjør boligkjøperne våre fornøyde. Bygr forenkler det som har vært en tidkrevende og omfattende prosess, både for oss og våre entreprenører. Vi ser et stort vekstpotensial i selskapet, og derfor var det også helt naturlig for oss å bli med på eiersiden, sier Mathias Lorentzen i Axer Eiendom.

Powered by Labrador CMS