Juss:

ADVARER: - Det er viktigere enn noen gang å tenke gjennom hva denne situasjonen krever av juridiske grep, sier Lars Christian K. Skjelvan, partner i Ræder.
ADVARER: - Det er viktigere enn noen gang å tenke gjennom hva denne situasjonen krever av juridiske grep, sier Lars Christian K. Skjelvan, partner i Ræder.

- En juridisk turbulens vi ikke har sett maken til (+)

Lars Christian K. Skjelvan og Siri Falch-Olsen er tatt opp som partnere i Ræder. Begge har lang erfaring fra eiendoms- og entreprenørbransjen. De advarer mot å ta for lett på de juridiske konsekvensene som følge av pandemien.

Publisert Sist oppdatert

Lars Christian K. Skjelvan kommer fra stillingen som konsernadvokat i Skanska og Siri Falch-Olsen kommer fra Wiersholm, der hun har arbeidet med arbeidsrett og offentlige anskaffelser. Hun har også erfaring som internadvokat i Skanska og har spesialkompetanse innen bygg- og anleggsbransjen.

– Bransjen står overfor en juridisk turbulens som vi ikke har sett maken til. Det er viktige enn noen gang å tenke gjennom hva denne situasjonen krever av juridiske grep, sier Skjelvan.

Han styrker Ræders eiendomsavdeling og selskapets posisjon innen entrepriserett. Før Skjelvan startet i Skanska var han advokat innenfor eiendom og entreprise i advokatfirmaene Haavind og BAHR, og jobbet en periode som dommerfullmektig ved Follo tingrett.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.