NY ADVOKATKÅRING: Legal500 er nå klar med sin seneste rangering av eiendomsadvokatene i Norge.
NY ADVOKATKÅRING: Legal500 er nå klar med sin seneste rangering av eiendomsadvokatene i Norge.

Disse eiendomsadvokatene er «Next Generation Partners»

Her er topplisten fra Legal500, med «Hall of Fame» og «Leading Individuals».

Publisert Sist oppdatert

Nylig offentliggjorde Chambers & Partners sin rangering av eiendomsadvokatene i Norge (se egen sak), hvor Haavind, Thommessen og BAHR tok godt for seg av topplasseringene.

Nå er Legal500 klar med sin toppliste, og i «Tier 1» (i tilfeldig rekkefølge), troner BAHR, Advokatfirmaet Haavind AS, Advokatfirmaet Schjødt, Advokatfirmaet Selmer AS, Wiersholm og Wikborg Rein.

I «Tier 2» finner vi Arntzen de Besche, Advokatfirmaet CLP DA, DLA Piper, Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig og Advokatfirmaet Thommessen AS.

I «Tier 3» har Legal500 plassert CMS Kluge, Deloitte Advokatfirma AS, Advokatfirmaet Føyen AS, Advokatfirmaet Grette AS og SANDS, mens Brækhus Advokatfirma DA, EY Norway, Advokatfirmaet Hjort, Ro Sommernes Advokatfirma DA og Advokatfirmaet Ræder AS deler «Tier 4».

I kategorien «Leading Individuals» - også her i tilfeldig rekkefølge – er Christian Bjørn-Hansen i Advokatfirmaet Schjødt, Jørgen Lindboe i Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig, Line Ravlo-Losvik i DLA Piper, Håvard Skogvoll i Advokatfirmaet CLP DA, Erling Timm i Advokatfirmaet Haavind AS og Dag Henden Torsteinsen i Advokatfirmaet Grette AS.

Legal500 har funnet plass til syv advokater i kategorien «Next Generation Partners». Dette er Ole Andreas Dimmen i BAHR, Mette Borger Fyksen i Advokatfirmaet Thommessen AS, Ingrid Høstmælingen i Wikborg Rein, Lars Ulleberg Jensen i Wikborg Rein, Elin Mack Løvdal i Advokatfirmaet CLP DA, Camilla Kristiansen Lunne i Advokatfirmaet Schjødt og Magnus Meisingset-Haug i Advokatfirmaet Haavind AS.

Legal500 har også en egen kategori for «Leading Individuals». Her finner vi Christian Bjørn-Hansen i Advokatfirmaet Schjødt, Jørgen Lindboe i Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig, Line Ravlo-Losvik i DLA Piper, Håvard Skogvoll i Advokatfirmaet CLP DA, Erling Timm i Advokatfirmaet Haavind AS og Dag Henden Torsteinsen i Advokatfirmaet Grette AS.

Kjente navn i prestisjekategori

De fleste har trolig fått med seg at det er en del gjengangere som år etter år kaprer topplasseringene i advokatkåringene. Legal500 har da også en egen «Hall of Fame». Denne prestisjekategorien deles av Stig L. Bech i Wiersholm, Anne Sofie Bjørkholt i BAHR, Christopher Borch i Advokatfirmaet Thommessen AS, Hans Henrik Kværne i Arntzen de Besche, Tom Rune Lian i Wiersholm, Andreas Rørvik i BAHR, Geir Sand i Advokatfirmaet Schjødt og Mikkel Vislie i Advokatfirmaet Selmer AS.

Wiersholm-partner Stig L. Bech er godt fornøyd over Legal500-rangeringen – både på egne og andres vegne:

- Hyggelig å se at Wiersholm - sammen med gode venner i BAHR - er eneste firma med både «Tier 1» i firmakåringen og med to personer (Lian/Bech og Rørvik/Bjørkholt) på individ-rankingen «Hall of Fame», skriver Bech i en e-post til Estate Nyheter.

BAHR-partner Anne Sofie Bjørkholt kvitterer med følgende kommentar på e-post:

- Vi i BAHR er glade for denne anerkjennelsen. Som medlem av «Hall of Fame»-gruppen er det ekstra stas å se at flere av advokatene i «Next Generation» har bakgrunn fra det gode eiendomsmiljøet i BAHR. Da har vi gjort noe riktig, skriver Bjørkholt.

Powered by Labrador CMS