REPRESENTERTE NORGE: F.v. Daniel Butenschøn og Henrik Taubøll under Global ESG Awards på MIPIM.

Delte ut pris på hovedscenen på MIPIM

Henrik Taubøll og Daniel Butenschøn representerte Norge da Global ESG Awards, i regi av EUBIN og MIPIM ble delt ut på hovedscenen på MIPIM.

Publisert Sist oppdatert

Over 180 nominerte eiendomsselskaper fra 40 land var nominert i konkurrensen for å finne verdens ledende bærekraftsselskaper i eiendomsbransjen. 

En bred jury kunne annonsere årets vinnere i Grand Auditorium tirsdag etter at MIPIM ble åpnet av Sanna Marin, Finlands tidligere statsminister.

De fem kategoriene “ecobalance”, “compliance”,”resource excellence”, “communicare excellence”, “aqua biodiversity” stemmer overens med de fem nye europeiske standardene for bærekraftsrapportering (ESRS). 

Proptech Norway var partner med MIPIM i kåringen. Norske Findable var eneste norske selskap som var nominert i en av kategoriene, men nådde ikke helt opp.

- Viktig signal

- At Global ESG Awards ble delt ut i Grand Palais på MIPIMs hovedscene, og fikk så stor internasjonal tilslutning, er enda et tegn på hvor viktig bærekraft er blitt i å drive innovasjon i eiendomsbransjen, sier Henrik Taubøll og legger til:

- Teknologi som tar ned karbonavtrykket og samtidig feter opp bunnlinjen er blitt noe alle smarte eiendomsaktører følger med på.

Årets ESG-selskap vil bli en fast kåring på MIPIM.

Powered by Labrador CMS