UTVIDER: Scandic har inngått en avtale med eiendomsselskapet Utstillingsplassen om å renovere og bygge ut hotellet på Hamar.
UTVIDER: Scandic har inngått en avtale med eiendomsselskapet Utstillingsplassen om å renovere og bygge ut hotellet på Hamar.

Bygger ut hotellet med 69 nye rom

Scandic Hamar øker kapasiteten med flere rom og nye konferanselokaler.

Publisert Sist oppdatert

Eiendomsselskapet Utstillingsplassen har fått jobben med å renovere og bygge ut Scandic Hamar. De starter til høsten og blir ferdig i 2021, ifølge en pressemelding.

– Vi gleder oss til å kunne huse enda flere gjester og tilby store konferanser og messer. Vi er allerede i dialog med lokale leverandører for å fornye matkonseptet i hotellrestauranten, og ser frem til å skape en stemning på hotellet som både gjester og lokalbefolkning vil sette pris på, sier hotelldirektør Wenche Vollhaug.

Scandic Hamar er et av Norges største konferansehotell. Ferdig renovert får det 308 rom, restaurant, bar og møtefasiliteter for opptil 1.450 personer. I tillegg skal det bygges en bankettsal i åttende etasje.

– Vi ønsker både å ruste opp eksisterende lokaler og bygge nytt for å styrke Hamar sin posisjon. Etnytt påbygg med ytterligere 69 rom og nye konferanselokaler setter Hamar i stand til å konkurrere med Gardermoen-hotellene og alt annet av tilbud på Østlandet, sier administrerende direktør Tron Sanderud i Utstillingsplassen Eiendom

Powered by Labrador CMS