SAMARBEIDER: Martin Svendsen og Helge Rustand i HR prosjekt, Stefan Yan og Anders Bakken Eriksen i Bonum
SAMARBEIDER: Martin Svendsen og Helge Rustand i HR prosjekt, Stefan Yan og Anders Bakken Eriksen i Bonum

Bonum og HRP inngår samarbeid

- Våre kommende prosjekter omfatter hovedsakelig større reguleringssaker og byutviklingsprosjekter, sier Stefan Yan.

Publisert

Bonum inngår strategisk samarbeid med HR Prosjekt (HRP) og gjør samtidig endringer i sitt prosjektlederselskap, Bonum Prosjekt. Medgründer av Bonum, Stefan Yan, vil lede selskapet videre og Arild Walter Jacobsen inntar rollen som fagsjef plan, med overordnet ansvar for reguleringsarbeidet i Bonum sin utviklingsportefølje.

LES OGSÅ: Spar ut millioner for å sikre seg utviklingstomter

- God planlegging og tett oppfølging i alle faser er essensielt for å oppnå de høye kravene vi setter til kvalitet og avkastning. Våre kommende prosjekter omfatter hovedsakelig større reguleringssaker og byutviklingsprosjekter. Vi har bygget en solid kompetanse internt for konseptutvikling og reguleringsarbeid - samarbeidet med HRP etablerer en direkte linje til rådgivere i nær alle fag og et høyt kompetent miljø som sikrer effektivitet i komplekse utviklinger, sier Stefan Yan i en pressemelding.

Gründer Helge Rustand i HRP, vil lede det strategiske samarbeidet og går samtidig inn som eksternt styremedlem i Bonum Prosjekt.

LES OGSÅ: Satser 100 millioner kroner på ny næringspark

- Jeg kommer til å jobbe aktivt med styret for å videreutvikle prosjektstyringssystemer, og sikre effektiv og god gjennomføringskraft av alle prosjekter, påpeker han.

HRP har sin kjernekompetanse i prosjektledelse, men leverer også kompetanse innen utredning og analyse, rådgiving og arkitekttjenester. Selskapet har 400 ansatte, er landsdekkende, og leverer i dag konsulent tjenester til offentlige og private aktører. 15 år etter etableringen er HRP blitt det største norskeide PA-selskapet i Norge.

LES OGSÅ: Bygger boliger for 500 mill

- Samarbeidet med HRP sikrer alle våre prosjekter og partnere det beste teamet i alle faser av utviklingsprosjektene som kommer. Vi blir også mer fleksible ved endringer i kapasitetsbehov ut fra prosjektenes faser og kan raskt sette inn riktige og nok ressurser ved nye kjøp, slutter Stefan Yan.