NYSATSING: Espen Ludvigsen og Ole Anders Lund eier over halvparten av den nye boligsatsingen.

Ny boligleverandør i Ålesund - har stor tro på markedet

Målsettingen er å skape et slagkraftig kompetansemiljø i en region med høy aktivitet.

Publisert

Det nye selskapet Vestliv Eiendom er en felles satsning mellom boligleverandøren Boligpartner og de lokale aktørene bak Eiendom i Fokus.

Husleverandøren Boligpartner som kontrolleres av det Hamar-baserte familieselskapet Wedvik Holding har rundt 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer landet rundt.

Kristiansund-baserte Eiendom i Fokus med selskapet Rexnen som majoritetseier er allerede etablert som Boligpartner-forhandler i hjembyen og Molde.

– Med disse i ryggen blir det i Ålesund etablert en trygg og bærekraftig leverandør av eneboliger, flermannsboliger, hytter og lavblokker i tre, sier markedsansvarlig Ole Anders Lund i Eiendom i Fokus.

Han eier halve Rexnen som igjen eier 55 prosent av det nye selskapet, Espen Ludvigsen eier den andre delen. Boligpartner har resten.

– Vestliv Eiendom ble stiftet for snart ett år siden. Vi har jobbet konstruktivt med å få finne riktig beliggenhet og legge til rette for en åpning av kontoret i Ålesund, samt kartlagt mulighetene i området. Dette er første gang vi går ut i markedet, påpeker Lund.

Samlokaliseres

Vestliv Eiendom blir leietaker og skal ha kontorer hos ingeniør- og arkitektkontoret Leite Howden i Ålesund. Formålet er å gi kundene en helhetlig oversikt og trygg opplevelse av det å bygge boliger sammen med profesjonelle aktører.

– Trygghet og forutsigbarhet i kjøps- og byggeprosessen er det viktigste når en kunde skal velge boligleverandør. Vestliv Eiendom har de beste forutsetninger for å levere på disse verdiene, sier forhandlerdirektør Tom Dahl i Boligpartner.

Høy aktivitet

– Vi går inn i en region med høy aktivitet både i kystkommunene og distriktene. Med økende fortetting, har Boligpartner boligkonsepter som passer god inn. Vi har stor tro både på markedet i regionen og samlokaliseringen med Leite Howden, påpeker Lund.

Vestliv Eiendom har allerede prosjekter under planlegging både i bolig- og fritidsmarkedet, med blant annet planer innen fritidsboliger rettet mot Bjorli.

Powered by Labrador CMS