NYE: Pär Öberg, Tanja Kleive Guettler og Nils Ørnes er de senest ansatte.

Eiendomsgiganten satser i et marked i motvind

Har ansatt fem nye prosjektsjefer siden ifjor høst.

Publisert

Det er tøffe tider i eiendomsbransjen, men Bane Nor Eiendom styrker ifølge en pressemelding satsingen på å utvikle byer og tettsteder. Til tross for litt ruskete vær i eiendomsbransjen tenker de langsiktig og styrker aktiviteten, noe som har resultert i fem nye prosjektsjefer siden i høst. To av dem ble ansatt 1. mars, og flere av dem skal jobbe med å utvikle prosjekter i Stor-Oslo.

– Vi får med oss dyktige og engasjerte folk på laget. Det er avgjørende for å lykkes med en ambisiøs utviklingsstrategi, få gode relasjoner i bransjen og godt samarbeid med kommunene, sier prosjektsjefene Connie Nyhaven og Kristin Lund. 

Bred erfaring

Pär Öberg som ble ansatt i januar og har ansvaret for flere knutepunktsprosjekter fra idé til ferdig reguleringsplan.

I mars kom Tanja Kleive Guettler fra JM Norge og Nils Ørnes fra AF Bygg Oslo. Hun har lang erfaring fraboligutvikling og stasjonsutvikling, og skal jobbe med Oslo-prosjektene Økern S og Filipstad i tillegg til å bidra i utviklingen av Godsløkka i Drammen.

Ørnes var tidligere med på utviklingen av Østbanehallen på Oslo S, som har blitt en stor suksess.

I høst ble Ina Lystad Jacobsen og Joachim Hovestøl. Hun kom fra jobben som seksjonsleder i Multiconsult Oslo, og har tatt fatt på prosjekter på Jessheim, Filipstad og Bestum.

Hovestøl ble hentet fra Insenti, der han jobbet han med utvikling av Campus Ullevål, som er en del av Oslo Science City. Nå er han godt i gang med prosjekter i Drammen – der selskapet bygger og planlegger flere helt nye bydeler.

Powered by Labrador CMS