NR 3: I 2026 åpner Strawberry sitt tredje hotell i byen.

Stordalen åpner nytt hotell i Kristiansand

Strawberry har inngått driftsavtale med Bane NOR Eiendom og åpner i 2026 Comfort Hotel Quadrum. 

Publisert

Quadrumkvartalet ligger på Kristiansand jernbanestasjon, rett Kvadraturen. Ifølge en pressemelding får det ca. 9.000 kvadratmeter store hotellet 243 hotellrom fordelt på 15 etasjer, og restaurant.

Dette blir kjedens tredje hotell i sørlandsbyen.

Quadrum vant i 2023 Eiendomsprisen i Agder, der juryen omtalte stedet som "en eksemplarisk representant for positiv byutvikling, bærekraft og nytenkning innen næringseiendom". Bane NOR Eiendom prosjekterer fire nye høyhus bestående av næringsbygg og hotell. I dag huser kvartalet blant annet Agder Politidistrikt.

– Vi har jobbet langsiktig med utviklingen og er glade for å få Strawberry med på laget nå. Med hotellet og det nye kontorbygget på stasjonen blir området ferdigstilt, og vi er sikre på at dette vil gi Kristiansand en ny dimensjon, sier prosjektsjef Sven Kruse-Jensen i BNE.

Quadrums første byggetrinn, E-bygget, er ferdig og består av ca 6.500 kvadratmeter kontorbygg og 1.700 kvadratmeter kjeller. Leietakere der er Rambøll, Velico, KPMG, Bane Nor, Capgemini, Z- event, Aider, Danske Bank, Vialto Partners. Politihuset ble ferdigstilt våren 2023.

Powered by Labrador CMS