Transaksjon:

RETT VED LAMBERTSETER SENTER: Eiendommene ligger rett ved siden av Lambertseter senter.

Attivo med storkjøp på Lambertseter - Anders Opsahl og Backe Prosjekt selger

Attivo AS har kjøpt Cecilie Thoresens vei 13 og 15 på Lambertseter og tar over utviklingen av eiendommene.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er veldig fornøyde med å få tak i disse eiendommene sentralt på Lambertseter. Det er et populært boligområde med mange gode kvaliteter som idrettspark, kino, og kjøpesenter i umiddelbar nærhet. Området skal videreutvikles i årene som kommer. Eiendommene ligger i planområdet Lambertseter/Karlsrud, som PBE holder på å ferdigstille, sier Espen Strand, daglig leder i Attivo AS.

Cecilie Thoresens vei 13-15 ligger sentralt plassert på Lambertseter, med Lambertsetersenteret som nabo i syd, Cecilie Thoresens vei i øst og T-banen i vest. Eiendommen har vært en del av en gruppering som har gått sammen om å regulere et stort område på 45 mål. Grunneiere som OBOS, Oslo kommune, Moksnes Invest og eierne av Cecilie Thoresens vei 13-15 vil utvikle mer enn 100.000 kvadratmeter bolig og næring.

Attivo tar nå over arbeidet med utviklingen av Cecilie Thoresens vei 13-15, som har en beliggenhet mellom de mer rene boligprosjektene i området og forretningssenteret i syd. Det er Newsec som har vært megler i transaksjonen.

– Eiendommene passer fint inn i porteføljen til Attivo, som for tiden har tre prosjekter under bygging og flere prosjekter under regulering i Oslo og omegn. Attivo skal bidra til byutviklingen i Oslo ved å bygge gode steder å bo. Her blir det en kombinasjon av boliger, handel og tjenester til innbyggerne i hele området, tett på kollektivknutepunkt og med kort vei til Oslo sentrum. Vi planlegger å gjennomføre prosjektet selv, men vurderer å ta med oss coinvestorer på deler av egenkapitalen, avslutter Strand.

Attivo har utviklet eiendom i Oslo og Akershus i 25 år og selger boliger for om lag 1 milliard kroner per år.

Powered by Labrador CMS