Morten Olaisen (tv) i NEMEET står bak kundetilfredsundersøkelsen Norsk Leietakerindeks. Ellen Kobro i Norwegian Property kunne glede seg over størst fremgang i KTI-score, Terje Wathne i Mustad, Mona Aarebrot i Aspelin Ramm og Henrik Teigen Akselsen i AVA Eiendom inntok henholdsvis andre-, første- og tredjeplass.

Aspelin Ramm på topp i leietakerundersøkelse

For andre år på rad stakk Aspelin Ramm av med topplasseringen i kundeundersøkelsen Norsk Leietakerindeks. CC Vest er kjøpesenteret med de mest fornøyde leietakerne.

Publisert Sist oppdatert

Det er i NEMEETs årlige kundetilfredshetsundersøkelse Norsk Leietakerindeks at Aspelin Ramm nok en gang inntok topplasseringen for store og mellomstore eiendomsselskaper. Aspelin Ramm oppnådde en score for kundetilfredshet på 90.

Mona Aarebrot, Aspelin Ramm.

– Dette er et resultat av hardt og systematisk arbeid av hele organisasjonen over lang tid. Selv gjennom en periode med store prosjekter og en krevende pandemi har vi klart å holde leietakerne i fokus. Dette er vårt åttende år på rad med stigende KTI - et solid bevis på at vi er en kundedrevet utleier, sier Mona Aarebrot, direktør marked og drift, hos Aspelin Ramm.

Mustad Eiendom rykker opp til andreplass, med en KTI på 88

I tillegg til den sterke plasseringen til Mustad Eiendom, scorer selskapets kjøpesenter CC Vest høyest av alle kjøpesenter, med hele 90 poeng.

– I Mustad ønsker vi at alle som bruker Lilleakerbyen skal være svært positive til stedet og til oss, enten det er selskapene som leier her, deres ansatte, de som bor i og nær området eller alle som kommer hit for å handle. Dette viser at vi får det til, sier administrerende direktør i Mustad Eiendom, Olav Line.

Morten Olaisen, daglig leder i NEMEET, forteller at tetsjiktet i undersøkelsen tydelig viser at trenden fra tidligere målinger fortsetter.

– Norske utleiere av næringseiendom har svært fornøyde kunder og høy lojalitet, sier Olaisen.

Gjennomsnittlig KTI er nå 83, noe som er 10 punkter høyere enn snittet blant de 36 bransjene som måles av BI i Norsk Kundebarometer.

– Flere selskaper ligger rett bak de tre på pallen. En av dem som i flere år har vært der, AVA Eiendom, kaprer i år tredjeplassen, også de med 88 poeng, sier Morten Olaisen.

– Vi ønsker å bli en av landets ledende eiendomsselskaper. Det klarer vi ikke om ikke kundene våre føler det er noe ekstra å være leietaker hos akkurat oss. Tusen takk til det flotte teamet her i AVA som har fått dette til, sier Arne Vannebo, daglig leder i AVA Eiendom.

Selskapet med høyest KTI-vekst fra 2021 til 2022 ble Norwegian Property, som øker sin kundetilfredshet med hele 6 punkter.

Innenfor kategorien kjøpesenter stikker KLP Eiendom av med både andre- og tredjeplassen. Hvaltorvet i Sandefjord fikk 84 poeng, mens Byporten i Oslo fikk 82 poeng.

Powered by Labrador CMS