TIL DLA: F.v. Helene Rolin, Christoffer Sortland og Lars Rye Svensson.
TIL DLA: F.v. Helene Rolin, Christoffer Sortland og Lars Rye Svensson.

Unge advokater styrker DLA Pipers team på næringseiendom

Tre nye advokater til DLA Pipers team for eiendomstransaksjoner og eiendomsutvikling.

Publisert Sist oppdatert

Christoffer Sortland er ansatt som fast advokat. Han kommer fra advokatfirmaet Steenstrup Stordrange, hvor han har jobbet med transaksjoner i avdelingen for næringseiendom.

Helene Rolin er ansatt som advokatfullmektig. Hun kommer fra advokatfirmaet Rime og har erfaring fra konkurs og restrukturering.

Lars Rye Svensson er ansatt som advokatfullmektig. Han er nyutdannet fra Universitetet i Oslo, med deler av utdannelsen fra London.

I tillegg kom den erfarne plan- og bygningsrettsadvokaten Tone Gjertsen fra Føyen Torkildsen til DLA Piper før sommeren som partner på eiendomsteamet.

Les også: Lederskifte i Maling & Co

Les også: Ny sjef i Ratio arkitekter

– Med de siste inn har vi nå en breddekompetanse og ikke minst en kapasitet som gjør oss til en solid samarbeidspartner innen eiendom, sier Magnus Løvlien Lutnæs, leder for DLA Pipers eiendoms- og transaksjonsavdeling.

– Mangfoldet både hva gjelder erfaring, alder og kjønn, gjør dette til et bunnsolid team som jeg ser frem til å jobbe med videre med. Vi har et svært godt tilbud til alle aktører innen eiendom både nasjonalt og internasjonalt, som et globalt ledende advokatfirma, sier Lutnæs.

Les også: Ansatt som utviklingssjef i Selvaag

Les også: Går fra analyse til utleie

Les også: Colliers styrker megleravdelingen

Powered by Labrador CMS