TIL EIENDOMSDAGENE: Finansminister Siv Jensen er blant foredragsholderne på Eiendomsdagene 2017.
TIL EIENDOMSDAGENE: Finansminister Siv Jensen er blant foredragsholderne på Eiendomsdagene 2017.

Siv Jensen til Eiendomsdagene

Mange kjente foredragsholderne kommer, og et stort antall eiendomsfolk er allerede påmeldt som deltakere.

Publisert Sist oppdatert

Eiendomsdagene 2017 løper av stabelen på Norefjell Ski & Spa 19.- 20. januar 2017, og det er nå 12. året på rad at den tradisjonsrike todagerskonferansen arrangeres. Allerede nå er 100 aktører fra eiendomsbransjen påmeldt. Eiendomsdagene 2016 samlet mer enn 300 deltakere.

Programmet er for lengst klart, og inneholder et bredt spekter av foredrag og kjente mennesker som vil bidra med sin kunnskap. Finansminister Siv Jensen vil redegjøre for rikets økonomiske tilstand og hvordan norsk finanspolitikk kan bidra til å gjøre norsk økonomi mer robust i fremtiden. Den økonomiske situasjonen vil også bli bredt belyst av sjeføkonom Elisabeth Holvik i Sparebank1.

Les også: Forventer transaksjonsvolum opp mot 75 milliarder

Internasjonale investorer har vært markant til stede i markedet for næringseiendom de siste årene, og Nick Laird, partner i Anvil AS, vil redegjøre for hvilken strategi man bør ha for fortsatt å beholde interessen fra disse investorene. For norske investorer som ønsker å investere utenfor landegrensene, vil Newsec Sverige-sjef Max Barclay orientere om utviklingen i eiendomsmarkedet fra et europeisk perspektiv.

Pangea-sjef Bård Bjølgerud har en stø hånd på transaksjonsmarkedet både i Norge og resten av Norden, og han skal være samtaleleder for et panel med skandinaviske toppsjefer i eiendom. Sjeføkonom Jan Ludvig Andreassen leder på sin side en samtale om boligmarkedene i Norden, der den kjente boliginvestoren Ivar Tollefsen er deltaker.

Les også: All time high for normaltransaksjoner

Advokatfirmaet Haaavind vil stå for den juridiske programbiten, mens Frank Fiskers, sjef for Scandic Hotels Group, vil se på trendene i hotellmarkedet. Programmet inneholder mye mer, og er i sin helhet tilgjengelig her.

Powered by Labrador CMS