Sigurd Torrissen var sentral da Lars Wenaas kjøpte SAS-hotellet i Bodø i 2004.
Sigurd Torrissen var sentral da Lars Wenaas kjøpte SAS-hotellet i Bodø i 2004.

Satser på næringsmegling i nord

Sigurd Torrissen og Jan-Kristian Kløkstad starter opp næringsmegling i Bodø, men satser på et bredt geografisk område.

Publisert

Det nye selskapet, som har fått godkjenning av Finanstilsynet, har tatt navnet Polar Næringsmegling. Det skal drive med salg av tomter, handelseiendommer, hoteller og ifølge markedsansvarlig Sigurd Torrissen «det som markedet etterspør». Sammen med daglig leder og fagansvarlig Jan-Kristian Kløkstad vurderer de også å drive med prosjektsalg og utleie. Øvrige produkter vil være due diligence, oppgjør, verdivurderinger og søk.

– Vi tar oppdrag over hele Norge og har allerede mandater i både nord og sør, sier Torrissen til Estate Nyheter.

Selskapet er etablert i Bodø, samlokalisert med Corponor og Bodø Næringsforum. Ifølge Torrissen har begge partnerne i Polar Næringsmegling et utstrakt nettverk i flere bransjer og i alle landsdelene. Torrissen har tidligere jobbet to år for Tromsø Næringsmegling, og var også involvert da Lars Wenaas kjøpte SAS-hotellet i Bodø i 2004. Torrissen er nå kaptein i Torghatten Nord, mens Jan-Kristian Kløkstad er advokat.

– Vår styrke ligger i budrunden, som jeg har opparbeidet meg en solid kompetanse om i min tid hos Norsk Megling & Auksjon AS. Vi har også ambisjoner om å være transparente og. samarbeide med andre meglerhus og finansinstitusjoner når det oppstår naturlige anledninger, sier Torrissen.