FORVENTER FORTSATT STERKT MARKED: Mona Ingebrigtsen, administrerende direktør i Oslo Areal.

Oslo Areal satser på fleksible kontorlokaler

Oslo Areal øker andelen med fleksibelt kontorareal i selskapets eiendomsportefølje.

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha signert leieavtale med Epicenter i Pilestredet, utvidet med MESH i Tordenskioldsgate og reforhandlet med Regus på Skøyen, har Oslo Areal nå økt andelen med fleksibelt kontorareal i kontorporteføljen til over 5 prosent. Eiendomsselskapet vil satse videre på fleksibelt kontorareal, og jakter flere samarbeidspartnere i dette segmentet.

– Oslo Areal har en kombinasjon av tradisjonelle leiekontrakter og kontrakter der vi tilbyr fleksibelt areal og tar på oss en betydelig del av både oppside og risiko. Et fremtidsrettet eiendomsselskap legger til rette for både dagens og morgendagens kunder. For oss er det naturlig å samarbeide med sentrale aktører innen coworking, og dermed øke vår andel av dette markedet ytterligere, sier adm. direktør Mona Ingebrigtsen i Oslo Areal.

I Sverige har Oslo Areals søsterselskap, AMF Fastigheter, signert leieavtale med det internasjonale coworkingselskapet WeWork, i deres første nordiske satsing. AMF har også leid ut til Epicenter i Stockholm, et konsept som ifølge Mona Ingebrigtsen har vært en stor suksess.

«I høst åpner Epicenter Oslo i Pilestredet 33. Oslo Areal eier eiendommen, og har stor tro på at konseptet vil bli et ettertraktet tilskudd til markedet for fleksibelt kontorareal i Oslo», skriver Oslo Areal i en melding.

Powered by Labrador CMS