NY SJEF: Merethe Danielsen er ny daglig leder i Bakke Leiligheter.
NY SJEF: Merethe Danielsen er ny daglig leder i Bakke Leiligheter.

Ny daglig leder i Bakke Leiligheter

Merethe Danielsen er utnevnt til ny daglig leder i Bakke Leiligheter. Det siste året har hun vært prosjektsjef i Bakkegruppen.

Publisert Sist oppdatert

Merethe Danielsen har lang og bred ledererfaring og fagkompetanse innen eiendomsutvikling og entreprenørvirksomhet. Hennes ledererfaring spenner fra stedlig til spredt ledelse med ansvar for inntil 250 medarbeidere, ifølge en pressemelding.

Danielsen kom til Bakke fra Usbl der hun jobbet med tomteinvesteringer som akkvisisjonssjef. Hun har også vært direktør for Entreprenør i Firesafe samt regionsjef og prosjektleder i NCC Bolig AS. Hun er utdannet i blant annet SSE IFL Executive Education – NCC Strategic Leadership Program ved Stockholm School of Economics.

LES OGSÅ: Fyller lia med hundrevis av boliger

Didrik Røhmer gikk for ett år siden over i tilsvarende stilling i Bakke AS som utgjør småhusvirksomheten i Bakkegruppen.

– Jeg er glad for at Merethe takket ja til jobben som daglig leder. Sammen med Røhmer utgjør hun en meget sterk ledelse for våre operative virksomheter som er i sterk vekst, sier konsernsjef Morthen Bakke.

LES OGSÅ: Begynner å ligne på suksess

Bakkegruppen, som er ett av Norges største boligbyggeselskaper, ble etablert i 2003 på Aurskog og har siden vokst til over 100 ansatte og et årlig salg på over én milliard kroner.

Powered by Labrador CMS