Det er Malling & Co Markets som skal selge Storebrand Park.
Det er Malling & Co Markets som skal selge Storebrand Park.

Malling vant Storebrand-salget

Storebrand har gitt salgsoppdraget for hovedkontoret på Lysaker til Malling & Co Markets.

Publisert Sist oppdatert

Det var fredag at leder for eiendom i Storebrand Asset Management, Truls Nergaard, bekreftet overfor Estate Nyheter at Storebrands hovedkontor på Lysaker er til salgs. Eiendommen, som har en ti års leieavtale med Storebrand på 40 000 kvadratmeter, er på til sammen 55 000 kvadratmeter, hvorav garasjeanlegget er på 11 000 kvadratmeter.

Storebrand har sendt henvendelser til en rekke næringsmeglere for salgsoppdraget. Nå er det ifølge Truls Nergaard klart at det ble Malling & Co Markets som fikk jobben med å selge eiendommen.

Les også: Derfor selger Storebrand hovedkontoret (+-sak som krever abonnement)

– Vi er fornøyd med å ha vunnet et prestisjefullt og meget interessant oppdrag. Vi tror dette er en type eiendom som det er stor interesse for, sier adm. direktør Anders Berggren i Eiendomshuset Malling & Co til Estate Nyheter.

Lysaker Park ble totalrehabilitert og bygd om til Storebrands hovedkvarter fra 2007 til 2009, et prosjekt som endte med at eiendommen vant Cityprisen i 2010. Arealet på 55 000 kvadratmeter er fordelt på fem kjedede bygningsvolumer i inntil fire etasjer. Bygget ligger på vestsiden av Lysakerlokket, godt eksponert mot E18 inntil Lysaker stasjon.