Cecilie Martinsen har fått et mandat om å gjøre Selvaag Eiendom mer synlig.
Cecilie Martinsen har fått et mandat om å gjøre Selvaag Eiendom mer synlig.

Jakter eiendom for inntil 2,5 milliarder

Selvaag Eiendom vil kjøpe næringseiendom i Oslo-området for milliardbeløp.

Publisert

– Vi er på jakt etter kontantstrømeiendommer i Stor-Oslo og har en investeringskapasitet på mellom 2 og 2,5 milliarder kroner, sier Selvaag Eiendoms adm. direktør Cecilie Martinsen til Estate Nyheter under eiendomskonferansen MIPIM i Cannes.

Hun tok over som ny sjef i selskapet etter Olav Line i midten av februar og har fått et klart mandat om å øke eiendomsporteføljen. Men Selvaag Eiendom skal ikke kjøpe i CBD-området, hvor de i fjor høst solgte BA-HR-bygget.

– Vi jakter eiendommer i randsonen til CBD og langs beltet rundt Ring 2. Vi ser også etter eiendom i nærheten av kollektivknutepunkt. Det er snakk om både rene kontantstrømeiendommer og eiendom med mer utviklingspotensial. På lengre sikt vil vi også ha rene utviklingseiendommer også, men vi har behov for å sette pengene i arbeid nå, sier Magnus Skallerud, direktør for prosjektutvikling i Selvaag Eiendom.

Cecilie Martinsen ser for seg at Selvaag Eiendom kan sitte med fem til ti eiendommer på rundt 10 000 kvadratmeter når kjøperunden er over. Det skal primært være flerbrukerbygg på grunn av at det er lett å bli sårbar med enbrukerbygg når leiekontrakten går ut.

Et annet mandat som Cecilie Martinsen har fått er å gjøre Selvaag Eiendom mer synlig.

– Vi skal gjøre Selvaag Eiendom til en mer kjent og etablert aktør innenfor utvikling. Selvaag Eiendom skal utvikle seg sterkt videre etter Løren, Tjuvholmen og Union Brygge. Vi er veldig kjent innenfor bolig, men må bli mer synlig. Mandatet fra eierne er tydelig: Sett Selvaag Eiendom på kartet, sier Martinsen.

 

Powered by Labrador CMS