BLIR PARTNER I SELMER: Line Ravlo-Losvik.
BLIR PARTNER I SELMER: Line Ravlo-Losvik.

Går til Selmer

Eiendomsadvokat Line Ravlo-Losvik blir partner i advokatfirmaet Selmer.

Publisert Sist oppdatert

I slutten av september ble det kjent at Line Ravlo-Losvik(43) slutter i advokatfirmaet Wikborg, hvor hun har jobbet siden 2000. Wikborg-exiten inneholdt ingen opplysninger om Ravlo-Losvik eventuelt skulle over til et annet advokatfirma, men nå er det klart at hun blir partner i advokatfirmaet Selmer.

– Fra 1. november 2016 spisser vi vår sterke posisjon innen eiendom ytterligere med Line Ravlo-Losvik (43) som nyeste tilskudd i partnerrekken. Ravlo-Losvik er blant Norges ledende eiendomsadvokater og anerkjent for å være kommersielt sterk og en faglig dyktig forhandler. Hun er i tillegg en meget god formidler av faget både på bransje- og fagarenaer, sier Andreas Rørvik, partner i eiendomsavdelingen i Selmer.

Les også: Her er landets beste eiendomsadvokater

– Eiendom har vært et strategisk satsingsområde for Selmer over flere år. Ravlo-Losvik bidrar derfor til å styrke et allerede solid eiendomsteam, som i dag består av syv partnere og i alt 25 advokater. Sammen med rekrutteringen av tidligere byrådsleder, Stian Berger Røsland i januar 2016, har eiendomsteamet en faglig bredde, dybde, erfaring og kapasitet som er på linje med ledende internasjonale eiendomsadvokatmiljøer.

– Eiendomsteamet kjenner Line godt fra mange profilerte og komplekse saker. Eksempler er transaksjoner tilknyttet Statoil-bygget hvor hun representerte Madison, sale-and-lease back av Siemensbygget, overdragelsen av Aker Solutions bygget i Stavanger og nå sist overdragelsen av Scandic Hotel på Fornebu. Lines erfaring innen reiselivssegmentet, hvor Norgani-transaksjonen på 8,3 milliarder er den mest kjente og profilerte, passer svært godt inn i Selmers reiselivssatsing. Line har vist at hun alltid ivaretar klientens interesser og er rett og slett blant de aller beste i bransjen. Vi er stolte over at hun vil bli en del av vårt lag, sier Rørvik.

Les også: Eiendomsadvokat hopper over til Wikborg

Les også: Unge advokater styrker DLA Pipers team på næringseiendom

Ravlo-Losvik ledet frem til våren 2016 Eiendomsavdelingen i Wikborg Rein og er spesialist innen kompliserte eiendomsoppdrag og alle former for næringseiendomstransaksjoner som kjøp, salg, utvikling, leie, forvaltning, forwardstrukturer, eiendomsfond og syndikeringer.

Som anerkjent eiendomsadvokat hos internasjonale rangeringsbyråer som Legal 500 og Chambers, i tillegg til topplassering i Finansavisens advokatkåring, er Ravlo-Losvik også ettertraktet i fagmiljøene og er blant annet medlem av Advokatforeningens fagutvalg for Bolig og eiendomsrett og en populær foredragsholder.

RavloLosvik var Norges yngste dr. juris da hun avla doktoravhandlingen i 2000 som 26-åring.

Les også: Blir partner i Ræder

Les også: CLP henter eiendomskompetanse fra BA-HR

– Da vi forsto at Line ønsket nye utfordringer reagerte vi raskt. Å få Line på eiendomsteamet som i dag består av anerkjente profiler som Andreas Rørvik, Mikkel Vislie, Even Berg, Sverre Nordlie, Mads Fuglesang, Svein Sulland og Thomas Reppe Wetting, passer utmerket. Line er sterk teoretisk, med en doktorgrad og stor artikkelproduksjon, og har i tillegg bred praktisk erfaring. Hun har et vinnende vesen og en unik evne til å etablere dype og tillitsfulle relasjoner med kundene, sier Atle Carlsen, administrerende direktør i Selmer.

Les også: Bytter advokatfirma og blir partner